NIKOLINA PIŠEK ZA STORY O MODI, KĆERIMA I POVRATKU U REALNOST: 'Imala sam pauzu šest mjeseci, jednostavno nisam mogla'

Nikolina Pišek zablistala je na Elle Style Awards događaju i s nama popričala o modi, kćerima i vitkoj liniji.

Robert Gašpert

Magazin Elle proslavio je 20. rođendan na najljepši mogući način i pritom okupio najbolje od modne i umjetničke scene.

Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU - Meštrovićevu paviljonu, sinoć se održao događaj godine i iščekivana dodjela Elle Style Awards.

Robert Gašpert 

Magazin Elle nagrade je dodijelio u 12 kategorija.

Na tradicionalnom black carpetu i svečanoj dodjeli najveće hrvatske nagrade za stil magazin Elle i ove je godine okupio brojne uzvanike, od dizajnera i modela, novinara i fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, do influencera i fashionistica poput Ide Prester, Loredane Bahorić, Ive Viljevac, Nenada Korkuta, Mare Milin, Lucije Šerbedžije, Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković Brdar, Nevene Dujmović Prizmić, Elene Dizdar i mnogih drugih.

Među njima je bila i voditeljica Nikolina Pišek koja nam je u kratkom razgovoru otkrila svoje stilske trikove, ali i modne izričaje svojih kćerki.

Robert Gašpert 

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica zablistala je u kreaciji Matije Vuice, ali Nikolina je po tom pitanju vrlo skromna.

'Joj ne znam, ne bih ulazila u taj teritorij, večeras ovdje vidim stvarno odlično odjevene žene', rekla nam je.

Zanimalo nas je kako uvijek izgleda besprijekorno te na koji način odabire svoje odjevne kombinacije.

'Za dnevne kombinacije vodim se instinktom. To je nešto što radim intuintivno bez pretjeranog razmišljanja, a večernje su već malo druga priča, ali i to isto ovisi dosta o raspoloženju, prilici,... Priznajem, ja se dosta kasno sjetim da moram nešto smisliti. Tako da mi kombinacije nisu uopće promišljene, a u posljednje vrijeme jednostavno ni ne stižem. Ako je neko izdanje dobro, to je slučajno.'

Goran Čižmešija 

S Nikolinom smo popričali i o kćerima, 25-godišnjoj Hani i 8-godišnjoj Uni Sofiji koje su naslijedile njezinu ljepotu, ali modni izračaji razlikuju se od maminog.

'Starija kći voli dosta neformalni i neobavezni stil, ona je ta generacija koja se na bavi pretjerano modom i promišljanjem o kombinacijama. Nikada me ne pita za savjet, ali nikada. Mlađa kći još manje. Tako da, imam dvije kćeri koje se ne daju savjetovati, autonomne su potpuno'.

Instagram 

Nikolina osim besprijekornog stila, godinama njeguje i zavidnu figuru koju je, kako nam je rekla, zbog teškog perioda kroz koji je prolazila 'zapostavila'.

'Krenula sam nedavno s treniranjem nakon dugo vremena. Imala sam pauzu nekih šest mjeseci, jednostavno nisam mogla. Eto, sad sam se vratila vježbanju i jako sam sretna jer me to drži onako s dobrom dozom serotonina i dopamina. To je uglavnom jedini režim koji prakticiram.'

Kako je bilo na dodjeli Elle Style nagrada, pogledajte u galerijama.

Robert Gašpert Elle style awards 2022.

Robert Gašpert ELLE style awards 2022., drugi dio

Magazin Elle zahvaljuje partnerima koji su podržali događanje Elle Style Awards, a to su: Designer Outlet Croatia, Zalando, PPD Global (Aperol Spritz, Tanqueray, Johnnie Walker), DS Automobiles Hrvatska, Herbalife Nutrition, Honor, PBZ Card Premium Visa, Prahir Fine Jewellery, Vina Laguna i Jana.

Modne kombinacije na Elle Style Awardsu  YouTube