HALJINA U KOJOJ IZGLEDATE DOTJERANO BEZ PUNO TRUDA: Praktičan, topao i udoban materijal čini je hit komadom sezone

Zimski modni klasik kojem se uvijek rado vraćamo su svakako baršunaste haljine.

Instagram

Činjenica je da se naše odijevanje uvelike mijenja dolaskom hladnijeg vremena, kada se fokusiramo na to da nam bude toplo i udobno, no to ne znači da smo se spremne odreći jednog od najomiljenijih modnih komada u ormaru - haljine.

Baršun je jedan od onih materijala koje bismo rado nosili tijekom cijele godine. Tako smo ovo ljeto na policama mogli naći ljetne baršunaste haljine, ali i bikinije, a sada s dolaskom zime svoje ormare ponovno punimo toplim i elegantnim haljinama od baršuna.

Crvena, kraljevsko plava, smaragdno zelena ili crna - ove su haljine idealne za božićne večere, izlaske i kućne zabave tijekom blagdana.

Zna to i naša voditeljica Doris Pinčić koja također nije odoljela elegantnom baršunastom modelu u kraljevsko plavoj boji.

Robert Gašpert 

Bezvremenski komad

U njima ćete se osjećati zavodljivo i elegantno u isto vrijeme, a super je i što je pliš materijal debeo pa lijepo grije. Uz pravi odabir štikli, ove bezvremenske komade možete nositi godinama - sezonu za sezonom.

U nastavku smo za vas izdvojili top pet baršunastih haljina iz Zare i Manga koje možete pronaći i naručiti na stranicama spomenutih high street brendova.

zara, MANGO Baršunaste haljine iz Zare i Manga