Slasna i inspirativna jesen u režiji novog broja magazina StoryGourmet

Jesenski broj StoryGourmeta, najraskošnijeg gastro magazina u regiji je u prodaji. U njemu su naši chefovi još jednom pokazali da im je ovo uistinu najinspirativnije godišnje doba

Story Press

Kako se snalazi nakon osvojene Michelinove zvjezdice, u restoranu Draga di Lovrana pokazao nam je chef Deni Srdoč; u rimskom restoranu Il Pagliaccio chef Marina Gaši je razgovarala sa slavnim chefom Anthonyjem Genoveseom, chef Gregorio Mannucci je od Luke Grmovšeka doznao sve o japanskim noževima, Richard Gruica nas vodi na najveći svjetski food festival u Miami, a naš nagrađivani čokolatijer Stiv Kahlina u Ekvador - domovinu kakaa.

Story Press 

Story Press 
Story Press 

Osim brojnih intervjua i reportaža chefovi su nam otkrili su i niz originalnih recepata koji će svima ovu jesen učiniti još ukusnijom. Ovaj put su se pozabavili juhama i varivima. Jelo na žlicu nas grije, vraća u djetinjstvo te daje osjećaj doma i kad smo kilometrima daleko. No što ako se malo poigramo tradicijom? Naši chefovi daju svoj pogled na ova divna, jesenska jela...

Story Press 

Story Press 

Story Press 

Slastičarka Tea Mamut pripremila je moćne čokoladne kolače i slastice te intervjuirala kolegicu Katarinu Bevandu; posjetili smo vinariju Enjingi, priredili još jedan Chef’s Secret Dinner, ovaj put u Villi Hortensia na Lošinju, a legendarni Goran Milić nam donosi Kubu na pladnju. 

Story Press 

Story Press 

Story Press 

Story Press