Na jednoj od radionica pripremali su mediteranska jela, a na jelovniku su se našla razna jela, od juhe do deserta - juha od crvene leće, gnudi od ricotte i špinata sa smeđim maslacem, juneći stifado s kremastim pire krumpirom i tart od mandarine. Radionicu pripreme mediteranskih jela moderirala je Mateja Krvarić, food blogerica poznatija pod instagramskim imenom @uvijekgladna. Mateja je za sudionike pripremila recepte koje su oni izvrsno svladali i pokazali spretnost u kuhinji dostojnu profesionalaca. Sve recepte s radionice možete pronaći ovdje.
Svi znamo koliko je važno imati kvalitetan alat ako želimo posao obaviti kako treba. Isto je i s alatom koji koristimo u kuhinji. Tajna čak 50 posto obavljenog posla u pripremi jela je u idealno opremljenim kuhinjskim elementima. Delimano je zato pripremio blagdanske popuste na posuđe Copperlux i slavine za instant zagrijavanje, ali i na brojne druge proizvode. Sada svatko može obogatiti svoju kuhinju, ali i opskrbiti se poklonima za voljene! Za svoje vjerne članove Kluba 5* na već snižene cijene daruju dodatnih 10 posto popusta.