Uživajte u raskošnom editorijalu koji oživljava novo buđenje i snagu svježih namirica spravljenih po receptima chefova StoryGourmet tima. Odvažite se iskušati jedan od recepata koji slijede Na odabir su vam: Kultivirane zelene šparoge s otvorenog žara, konfitirani žumanjci u svinjskoj masti, prah od pršuta ili Velute od mladog graška, šlag od mente, sušene cherry rajčice, te Janjeći tingul i domaći široki rezanci chefa Ante Udovičića. Zatim Juha od stabljika šparoga i riže ili Pohani janjeći kotlet s dipom od graška i kumina, potom Salata od šparoga, pohani žumanjci I tartufi, te Kuhane šparoge s emulzijom od limuna, ulja i soli chefa Gregorija Mannuccija, Najdraži jednostavni zalogaj chefa Ivana Pažanina, njegova Domaća tjestenina s kozicama i šparogama ili Janjetina s bižima
EDITORIJAL Kraljice proljeća
Chefovi StoryGourmet tima donose autorske recepte za jela sa šparogama, janjetinom, jajima i graškom: pronađite inspiraciju za svoj proljetni stol
Z.F.
18.04.2020.
Maja Danica Pečanić
Maja Danica Pečanić
Maja Danica Pečanić
Maja Danica Pečanić
Maja Danica Pečanić