EDITORIJAL Kraljice proljeća

Chefovi StoryGourmet tima donose autorske recepte za jela sa šparogama, janjetinom, jajima i graškom: pronađite inspiraciju za svoj proljetni stol

Maja Danica Pečanić Recepti chefova

 Uživajte u raskošnom editorijalu koji oživljava novo buđenje i snagu svježih namirica spravljenih po receptima chefova StoryGourmet tima. Odvažite se iskušati jedan od recepata koji slijede Na odabir su vam:  Kultivirane zelene šparoge s otvorenog žara, konfitirani žumanjci u svinjskoj masti, prah od pršuta ili Velute od mladog graška, šlag od mente, sušene cherry rajčice, te Janjeći tingul i domaći široki rezanci chefa Ante Udovičića. Zatim Juha od stabljika šparoga i riže ili Pohani janjeći kotlet s dipom od graška i kumina, potom Salata od šparoga, pohani žumanjci I tartufi, te Kuhane šparoge s emulzijom od limuna, ulja i soli chefa Gregorija Mannuccija, Najdraži jednostavni zalogaj chefa Ivana Pažanina, njegova Domaća tjestenina s kozicama i šparogama ili Janjetina s bižima

Maja Danica Pečanić 

Maja Danica Pečanić 

Maja Danica Pečanić 

Maja Danica Pečanić 

Maja Danica Pečanić