Deniju Srdoču samo je Nebo granica

Najmlađi domaći chef koji je osvojio Michelinovu zvjezdicu u završnim je pripremama za otvorenje restorana u sklopu hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa
Foto: Dražen Kokorić

Chef Deni Srdoč najmlađi je domaći chef koji je osvojio Michelinovu zvjezdicu, a nakon nekoliko godina koje je proveo u restoranu Draga di Lovrana odlučio je prihvatiti novi izazov. Postao je chef restorana Nebo koji će se ovog proljeća otvoriti u sklopu hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Tamo će ponosno spajati jedinstvene okuse Kvarnera sa spektakularnim pogledom na Jadransko more, otok Cres, čarobnu Opatiju.

Unutrašnjost restorana Nebo iz kojeg se pruža spektakularan pogled na Kvarner Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

"Nebo, Nebo, Nebo. Ne mogu dočekati da krenemo, svi jedva čekamo poželjeti dobrodošlicu prvim gostima. Generalni menadžer hotela Hilton Costabella razlog je zašto sam ovdje. On je vjerovao u mene i poželio da ovdje napravim nešto izvrsno, a to je bilo slično onome što sam i ja želio. Počeli smo razgovarati i sada imamo Nebo kao dio hotela Hilton Costabella, restoran smješten na najvišem katu s najboljim mogućim pogledom. Dio sam odličnog tima koji sa mnom želi kreirati fine dining restoran", ispričao nam je Deni u ekskluzivnom intervjuu koji pročitajte u novom, proljetnom broju StoryGourmeta.