Preživite jesen uz slasne pizze

Donosimo tri recepta koje su nam prišapnuli u zagrebačkoj pizzeriji Come To Mama

filip popović

Prije malo više od godinu dana pizzerija Come To Mama na zagrebačkim Vrbanima otvorila je svoja vrata, a ubrzo je postala jedno od najposjećenijih mjesta kad je ovaj specijalitet u pitanju. Ove jeseni predstavljaju dvije nove pizze, onu sa svježim istarskim tartufima, te pizzu s govedinom koje njihovu ponudu pizza ponudu dižu na potpuno novu razinu.

"Naša ponuda pizza svake je sezone prošarana novim okusima. Nastojimo Zagrepčanima ponuditi neka nova putovanja okusima kako Italije tako i Hrvatske. Uvijek spajamo namirnice ove dvije zemlje, pa smo tako ove jeseni istarske tartufe izvrsno uklopili u pizzu koja je jedinstvena i topi se u ustima", rekla je Dina Nemet iz pozzerije Come To Mama u kojoj se posebna pažnja posvećuje tijestu kako ne bi bilo prehrskavo ni premekano, ali niti preslano ili pak sirovo u sredini.

U ponudi su i razne salate od kojih danas predstavljamo onu laganu od burrate i tune koja se izvrsno spaja s nekom od pizza i daje potpuni obrok. Pa krenimo redom...

filip popović  Pizza MAMA BEEF

MAMA BEEF 

150 g pelata
150 g mozzarelle 
150 g bifteka (odležanog)
100 g kreme od sira i tartufa 
10 g cherry rajčica
10 g matovilca
 50 g maslina
 0,025 dl maslinovog ulja

filip popović  Pizza MAMA TARTUF PRŠUT

MAMA TARTUF PRŠUT

70 g sira stracciatella di burrata
70 g pršuta
10 g cherry rajčica
0,025 dl ulja od tartufa
15 g ribanih svježih tartufa
0,025 dl maslinovog ulja
2 g bosiljka
50 g kalamata maslina

filip popović  MAMA BURATA TUNA SALATA

MAMA BURATA TUNA SALATA 

50 g rukole
150 g tune
40 g maslina
50 g mozzarelle
50 g cherry rajčica
200 g burrata
40 g grana padana
150 g pogače