Zbog trenutačne nepovoljne epidemiološke situacije food event StoryGourmet Food Hall odgođen je, ali i dalje vam sudionici iz restoranaEl Toro, Izakaya, Lari i Penati i RougeMarina te slastičarnice Magnoliapriremaju brojna ukusna iznenađenja i zato pratite naše objave na društvenim mrežama kako biste prvi doznali novosti. Uskoro ćemo objaviti i novi datum događanja.
Kreativni tim chefova restorana RougeMarin Josip Hodak, Filip Bačan i Željko Lopar, chef restorana El Toro Mario Mihelj, chef Arnold Galsim iz restorana Izakaya, chef patissier Emilien Geslin iz Magnolije te kulinarski tim Lari & Penati na čelu s vlasnikom Igorom Tomljenovićem pripremili su za vas pravu priču vrhunske gastronomije u Tvornici kulture!
Od uzgoja do tanjura, obiteljskoga gospodarstva do korporacija, od lokalne i tradicionalne do fusion kuhinje, pet vrhunskih chefova na eventu koji će se održati nakon što se smiri epidemiološka stiuacija, tri će dana pripremati nezaboravne gastronomske poslastice za vas. Zaboravite sve što ste prije vidjeli i okusili, resetirajte svoja osjetila i pripremite se za trodnevno uživanje svim čulima.
Naučite o namirnicama i tehnikama kuhanja, upoznajte svoju kreativnu stranu okruženi gastro umjetnicima, družite se i zabavljajte uz bogat glazbeni program. Da, imamo i to – DJ Rea, DJ Jogarde, Alen Đuras – od afterwork partyja i ladies' nighta do food marketa i masterclassova.
Pratite svoj omiljeni gastro magazin na društvenim mrežama za više informacija jer StoryGourmet uvijek donosi nešto novo!