STORYGOURMET FOOD HALL

Najoriginalniji gastro event odgođen zbog epidemiološke situacije

Događanje u zagrebačkoj Tvornici kulture, koje se trebalo održati od 19. do 21. studenoga, odgođeno je dok se epidemiološka stiuacija ne smiri, no i dalje vam najslasniji magazin na domaćem tržištu priprema brojna iznenađenja pa vas pozivamo da pratite novosti na našim društvenim mrežama

SGFH 620x350 web otvorna
Foto: StoryGourmet Press

Zbog trenutačne nepovoljne epidemiološke situacije food event StoryGourmet Food Hall odgođen je, ali i dalje vam sudionici iz restoranaEl Toro, Izakaya, Lari i Penati i RougeMarina te slastičarnice Magnoliapriremaju brojna ukusna iznenađenja i zato pratite naše objave na društvenim mrežama kako biste prvi doznali novosti. Uskoro ćemo objaviti i novi datum događanja. 

rougemarin_DK-7 montaža rougemarin_DK-7 montaža
Kreativni tim RougeMarina Foto: Dražen Kokorić

Kreativni tim chefova restorana RougeMarin Josip Hodak, Filip Bačan i Željko Lopar, chef restorana El Toro Mario Mihelj, chef Arnold Galsim iz restorana Izakaya, chef patissier Emilien Geslin iz Magnolije te kulinarski tim Lari & Penati na čelu s vlasnikom Igorom Tomljenovićem pripremili su za vas pravu priču vrhunske gastronomije u Tvornici kulture!

el toro montaža DK el toro montaža DK
Chef El Tora Mario Mihelj Foto: Dražen Kokorić

Od uzgoja do tanjura, obiteljskoga gospodarstva do korporacija, od lokalne i tradicionalne do fusion kuhinje, pet vrhunskih chefova na eventu koji će se održati nakon što se smiri epidemiološka stiuacija, tri će dana pripremati nezaboravne gastronomske poslastice za vas. Zaboravite sve što ste prije vidjeli i okusili, resetirajte svoja osjetila i pripremite se za trodnevno uživanje svim čulima.

Chef Izakaye Arnold Galsim Foto: Dražen Kokorić

Naučite o namirnicama i tehnikama kuhanja, upoznajte svoju kreativnu stranu okruženi gastro umjetnicima, družite se i zabavljajte uz bogat glazbeni program. Da, imamo i to – DJ Rea, DJ Jogarde, Alen Đuras – od afterwork partyja i ladies' nighta do food marketa i masterclassova.

Vlasnik bistroa Lari i Penati Igor Tomljenović Foto: Dražen Kokorić

Pratite svoj omiljeni gastro magazin na društvenim mrežama za više informacija jer StoryGourmet uvijek donosi nešto novo!

Chef patissier Emilien Geslin iz Magnolije Foto: Dražen Kokorić