Billie Eilish proizvodi VEGANSKU ČOKOLADU, a Gal Gadot zdrave MAKARONE SA SIROM

Mlada glazbenica koja je već dulje vrijeme veganka promovira čokoladu bez mliječnih sirovina, dok izraelska glumica proizvodi inače nezdravo omiljeno jelo, ali u vlastitoj verziji koja je bogatija nutrijentima

Profimedia

Glazbenica Billie Eilish zaštitno je lice veganske čokolade Happier Than Ever (nazvane prema njezinu drugom studijskom albumu objavljenom u srpnju ove godine). Novu čokoladu napravljenu bez mliječnih proizvoda prodaje Support + Feed, neprofitna organizacija koja se promovirajući hranu biljnog podrijetla bori protiv klimatskih promjena, a osnivačica organizacije je glumica Maggie Baird, Billieina majka.

StoryGourmet 

"Jako je uzbudljivo ponuditi vegansku 'mliječnu' čokoladu. A uzbudljiva je i činjenica da je BIllie sklopila partnerstvo s proizvođačem čokolade", poručila je Baird koja je, baš kao i njezina kći, već godinama veganka. 

Čokolada s fotografijom omiljene mlade glazbenice na omotu napravljena je od 100 posto organskih namirnica, uključujući šećer od trstike, kakao maslac, ekstrakt bourbon vanilije... Umotana je u foliju od održivih materijala koja se može kompostirati.

Profimedia 

Za razliku od Eilish, izraelska glumica Gal Gadot nije veganka, no pazi na zdravu prehranu te je sa suprugom Jaronom Varsanom krenula u proizvodnju nove linije makarona sa sirom koji u jednom pakiranju sadrže 6 grama vlakana te 14 grama bjelančevina. Zvijezda filmskog serijala 'Wonderwoman' predstavila je svoj novi brend Goodles, makarone sa sirom bogate nutrijentima, a imat će četiri različita okusa - kelj, špinat, maitake gljice te 'pravi' sir. Glumica priznaje da je oduvijek luda za ovim jelom te da joj je ideja o pokretanju brenda došla sasvim prirodno.

StoryGourmet 

"Sjećam se, kad mi je bilo šest godina i živjela sam u Izraelu, moji ujna i ujak, koji su živjeli u Americi, dolazii su nam često u posjet i donosili te čudesne kutije makarona sa sirom. Od tada sam luda za njima. Budući da sam majka troje djece i trudim se jesti zdravo, a želim i da moja djeca jedu zdravo, potrudila sam se osmisliti zdraviju varijantu ovog omiljenog jela. Obični makaroni sa sirom jako su ukusni, ali nisu baš zdravi", poručila je Gadot.