Food Division predstavio nova jela i nove koktele

Ovaj novozagrebački restoran otvoren je u rujnu, a već je stekao redovite goste koji će odsad uživati u proširenom meniju i novima pitkim kreacijama

Nikola Matić

Novozagrebački restoran Food Division ulazi u novu fazu predstavljajući svoj obogaćeni meni suvremene azijske kuhinje, gdje svojim gostima predstavlja nove, a očekivane klasike poput bao parenih peciva u verziji sa katsu piletinom ili s teriyaki glaziranim carskim mesom. Od noviteta, možete isprobati Tataki tunu, Tokyo Shoyu Ramen i još nekoliko iznenađenja.

Nikola Matić 

Veganska publika brzo je zavoljela kuhinju Food Divisona, pa u toj međusobnoj ljubavi nastaje i Plant Plate, divan veganski tanjur šaroliko, a zaokruženo posložen, kojeg jednostavno morate probati (bili vegan ili ne). Proširenu ponudu za vegane čini i Buddha plate, namjenijen sportski orijentiranim veganima, te Sapporo Miso Ramen, u potpunosti veganski ramen, jedan od rijetkih u gradu, a morate probati i bezglutenski veganski Mramorni flan.

Nikola Matić 

Spajanje naizgled nespojivog životni je stil koji Food Division u svom prostoru uspješno živi, a vezano uz to kreirali su i sjajne nove koktele. Impresivni izgledom, očaravajući okusom, rezultat su istraživanja i kombiniranja koje se slaže s ponudom kuhinje, a svakako probajte French Phillipe ili bezalkoholni A Different Ocean. Kompletnu ponudu možete naći na njihovoj web stranici.

Nikola Matić 

Zanimljiva vinska karta, vrhunski ocijenjeno uređenje interijera, jedan od najboljih novootvorenih zagrebačkih restorana, sve su to kategorije u koje je Food Division svrstan stručnim okom najrenomiranijih iz struke. Ali tu se ne staje, to je uz ove novitete samo uzbudljiv početak godine koji se nastavlja.

Više fotografija novih jela i koktela restorana Food Division pogledajte u našoj galeriji.