U Rovinj stižu slavni chefovi Rasmus Munk, Ana Roš i braća Sergey i Ivan Berezutskiy!

Festival će se održati u prostoru Stare tvornice duhana od 5. do 8. svibnja, te će okupiti najbolje od najboljih sa svjetske i regionalne enogastro scene

jon angelo Chef Rasmus Munk iz Alchemista

Nakon dvije godine neodržavanja zbog pandemije Weekend Food Festival vraća se u velikom stilu. Prvo izdanje WFF-a održano je u zagrebačkoj gliptoteci pod nazivom R'N'B Weekend Food Festiva, a drugo će se održati u Rovinju, u prostoru Stare tvornice duhana od 5. do 8. svibnja, te će okupiti najbolje od najboljih sa svjetske i regionalne enogastro scene. Brojni paneli, masterclassovi te popratni događaji prilika su osim za osobni i profesionalni razvoj i za razmjenu ideja i otvaranje nekih novih vidika i poslovnih prilika. Posjetitelje očekuju i savršen spoj gala večera, izvrsnih vina, hrane i glazbe.

Suzan Gabrijan  Ana Roš iz Hiše Franko

U Rovinj stižu neka od najimpresivnijih svjetskih imena  kao što su chef Rasmus Munk iz danskog Alchemista, restorana s dvije Michelinove zvjezdice i koji je među najboljim restoranima na svijetu. Stižu i Sergey i Ivan Berezutskiy iz moskovskog Twins Gardena također s dvije Michelinove zvjezdice. Tu je i najbolja chefica svijeta 2017. godine Ana Roš čiji restoran Hiša Franko iz Kobarida u Sloveniji također ponosno nosi dvije zvjezdice.

twins garden  Sergey i Ivan Berezutskiy iz moskovskog Twins Gardena

Imena ostalih velikih chefova koji dolaze doznat će se vrlo brzo, no osim njih na festival dolaze i vrhunski slastičari te etablirani svjetski hotelski i restoranski menadžeri. Early bird ulaznice za Weekend Food Festival već su u prodaji.

StoryGourmet Press 

neolokal