Cijenite li lik i djelo Yotama Ottolenghija, prednaručite njegovu novu kuharicu, najava zvuči odlično

Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things naziv je knjige koja u prodaju stiže krajem rujna ove godine te koja će na više od 250 stranica otkrivati tajne odlično pripremljenih jela

Yotam Ottolenghi, Ottolenghi Test Kitchen

Najavljena knjiga globalno omiljenog chefa Yotama Ottolenghija dolazi kao drugo izdanje iz edicije Ottolenghi Test Kitchen. Prva knjiga, Ottolenghi test Kitchen: Shelf Love, izašla je na jesen 2021. te ukazala na odličan smjer koji počiva na učenju i praktičnom usvajanju odličnih rješenja bez obzira koliko dobro znate kuhati.

U novoj knjizi, Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things, koja će biti dostupna od 29. rujna ove godine, na više od 250 stranica, Yotam Ottolenghi čitatelje uvodi u svijet obilja začina, dodataka i umaka, u svijet food accessorisea za svaki vaš budući obrok.

Prema najavljenim receptima posebno se veselimo gljivama pripremljenim s harissa maslacem, jajima s kurkumom te pečenim krumpirićima začinjenim dimljenim orašastim plodovima. Osim recepata ova knjiga otkriva savjete vezane uz tehnike ali i kuhinjski alat koji će vam biti od pomoći. A osim brojnih sljedbenika Ottholengijeve kulinarske filozofije novoj se knjizi vesele i mediji ali i kolege, poput slavne Nigelle Lawson.

Yotam Ottolenghi, Ottolenghi Test Kitchen 

Food Market by StoryGourmet  YouTube