Protekle subote otvorena je nova ljetna sezona u restoranu Tattva na Zrću na otoku Pagu. Jedan od najljepših hrvatskih otoka, s dugom poviješću i tradicijom, istovremeno je prava party meka, a Pag će i ove godine biti it mjesto za godišnji odmor. Ovaj boutique klub i restoran na plaži već nakon prošlogodišnjeg otvaranja zacrtao se na kartu omiljenih mjesta koja obavezno morate posjetiti na hrvatskoj obali. Ovogodišnja sezona predstavlja novi koncept i program Dine & Dance koji će, ne sumnjamo, mnogima postati omiljena ljetna aktivnost.
Boutique klub i restoran Tattva smješten je na jednoj od najpoznatijih hrvatskih plaža - Zrću, a ovogodišnjem programom Dine and dance podiže ljestvicu još više. Dine and dance je koncept koji će gostu pružiti unique experience uživanja u kvalitetnoj hrani i još boljoj glazbi uz koju ćete sigurno zaplesati nakon jela. Uz program Dine and dance održavat će se i razne prigodne večeri kao što je Full Moon party, Fusion night, Emotion night kojoj je cilj kod gosta izazvati emociju. Večeri će često začiniti i nastupi različitih performera kao što je fire show, bellydnace performance, nastupi DJ-eva te razni drugi sadržaji, sve s ciljem da gost dobije potpun doživljaj kvalitetne hrane i programa.
Tattva je uređena u boho stilu, s detaljima koji će vas očarati na prvu. Na trenutak ćete pomisliti da ste ukrali komadić svijeta samo za sebe i da je vrijeme oko vas stalo. Tattva je spoj iskustva, vrhunske usluge, prekrasnog ambijenta i vašeg doživljaja slobode. Sve je u znaku prirode, a prostorom dominiraju detalji koji slave istu. Pet elemenata zemlja, voda, vatra, zrak i eter, koji se skrivaju u nama i oko nas - filozofija je Tattve Pag. U Tattvi se spaja nekoliko različitih svjetova, povezujući sva naša osjetila i stvarajući ugođaj kakvog nigdje niste osjetili.
Kuhinja u Tattvi pobrinut će se da vaša nepca uživaju kroz cijeli vaš večerašnji doživljaj. Nova ekipa na čelu s Nikolom Radovanovićem, kuharom s višegodišnjim inozemnim iskustvom gastronomiju ovog mjesta dovela je do savršenstva. U pripremi jela koriste se isključivo lokalne namirnice, autohtone na otoku Pagu. Hrana je mediteranska, a uz kvalitetnu selekciju domaćih vina u ponudi su razni ukusni kokteli. Ideja Tattwe je da posjetiteljima Zrća pruži drugačiji doživljaj koji je drugačiji od ostatka ponude. Cilj je približiti se publici, a opet ostaviti autentičnost da progovara iz svakog aspekta ovog projekta. Vlasnici Mirela i Boris Šuljić, eminentni hrvatski ugostitelji, ovim su projektom ponovo pokazali kako su dobra ideja i ustrajnost vođena kvalitetom definitivno pun pogodak.