Doznajte s kim smo se družili na čarobnoj večeri STORYGOURMET CHEF'S SECRET DINNER

StoryGourmet priredio je tajnu večeru iz snova StoryGourmet Chef's Secret Dinner powered by Planet of Plants te odao počast ljetu, prirodi i održivosti. Druženje je uz dobru glazbu, fenomenalna gastro i eno iznenađenja potrajalo do kasnih noćnih sati u čarobnom šumskom okrilju La Grme

Robert Gašpert Voditeljica Barbara Kolar

U bajkovitom prostoru zagrebačke La Grme u utorak, 28. lipnja, održana je večera StoryGourmet Chef's Secret Dinner powered by Planet of Plants na kojoj su se okupile poznate osobe, gastro blogeri i influenceri. U temu povratka prirodi, kojom se StoryGourmet bavio u proljetnom broju, sjajno se uklopio glavni partner večere Planet of Plants s inovativnim proizvodima 100 % biljnog podrijetla.

Robert Gašpert  Voditeljica Edina Pršić Babić i glumac i voditelj Saša Buneta

Na večeri punoj iznenađenja u nezaboravnom šumskom ugođaju prostora La Grma Weddings and Events zabavljali su se influencerica Paula Sikirić, voditeljica i glumica Edina Pršić Babić, glumac i voditelj Saša Buneta, perspektivna chefica i slastičarka Ivana Čuljak, modna dizajnerica Lana Puljić, omiljeno televizijsko lice Barbara Kolar i glumica Anita Matić Delić sa suprugom, snimateljem Marijem Delićem.

Robert Gašpert  Slastičarka Ivana Čuljak i modna dizajnerica Lana Puljić

Večeri su nazočila i poznata imena domaće gastro blogerske scene. Tako su se na StoryGourmet Chef's Secret Dinneru družili Mile Butorac, poznatiji kao Hungry Mile, Sandra Rončević, vlasnica bloga 'O slanom i slatkom', Tanja Pastuović Klaić, autorica bloga 'COOKam i guštam', veganska blogerica koja stoji iza zanimljivog bloga 'Burbon i borovnice' Nataša Rajčević te food influencerica i vlasnica podcasta Marie Wasler. Ovom jedinstvenom kulinarskom iskustvu mogli su prisustvovati i vjerni čitatelji StoryGourmeta. U nagradnom natječaju dvije su čitateljice, Goga Pavić i Lea Bušac Krišto, koje su kao pratnju povele svoje supruge kako bi zajedno uživali u ovoj tajnoj večeri punoj smijeha, emocija i dobre hrane!

Robert Gašpert  Glumica Anita Matić Delić i suprug, snimatelj Mario Delić

Uz generalnog partnera Planet of Plants, događaj su podržali i partneri Rajska rajčice, Staropramen i vinarija Kutjevo. Inovativan i jedinstven meni osmislila je chefica Morana Mijač iz Catering tima Lisak, a za očaravajuće uređenje zaslužan je tim Adela Mese, kojima ovom prilikom zahvaljujemo. Goste je zabavljao GoDJI entertainment te su okupljeni mogli uživati u nastupu mladog perspektivnog glazbenika Roka Vuškovića uz pratnju Tončija Sviličića.

Više fotografija uzvanika pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert StoryGourmet Chef's Secret Dinner planet of plants 2022 uzvanici