Chef Deni Srdoč predstavlja jedinstveni projekt 'Chef's Table at Pier'

Nakon što su potvrdili Michelinovu zvjezdicu, chef Deni Srdoč i ostatak tima Nebo Restaurant & Loungea ne miruju, već kreću s pripremanjem ekskluzivnih večera koje uključuju signature koktele, premium šampanjce, šest sljedova pripremljenih pred gostima i vrhunska, sve na doku plaže hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa u zalazak sunca

Nebo restaurant & lounge

Poznavatelji vrhunskih vina i ljubitelji izvanrednih jela svakog drugog četvrtka u mjesecu imat će priliku uživati u nadasve jedinstvenom događaju - Chef's Table at Pier, prvom kulinarskom događaju ove vrste u Hrvatskoj koji ponosno predstavlja chef Deni Srdoč sa svojim timom u Nebo Restaurant & Loungeu. Na elegantnom bijelom doku okruženom morem, s pogledom na otvorenu pučinu i Učku, goste će dočekati kuhinja i stol okružen zvijezdanim nebom. Prva, probna večera iz serijala održat će se već u četvrtak 28.srpnja.

Nebo restaurant & lounge 

"Vidio sam primjere takvih događanja vani te sam tako došao na ideju. Razmišljao sam na kojoj bismo lokaciji to mogli napraviti i, gledajući kroz prozor restorana Nebo pomislio sam da bi bilo baš kul da večera bude na našem doku. Dobio sam otvorene ruke za osmišljavanje eventa i organizaciju. Naša ideja je da svaki drugi tjedan, kada se održava večera, za stolom bude i neka poznata osoba, koja može ili kuhati sa mnom ili jednostavno družiti se s ostalim gostima. Bit će uistinu posebno, i uređenje i atmosfera. Za svaku večeru osmislit ćemo posebna jela, bez ponavljanja, i nećemo za tu večeru pripremati jela koja nudimo u restoranu Nebo, ali svakako će sve biti fine dining", otkrio nam je chef Deni Srdoč.

Nebo restaurant & lounge 

Večer će, kako najavljuju iz Neba, započeti koktelom dobrodšlice na spektakularnoj terasi Nebo Lounge bara uz pogled na Kvarner i zalazak sunca koji oduzima dah. Potom će se gosti uputiti na Hiltonovu privatnu plažu gdje će chef Srdoč kuhati za samo 14 gostiju, i to ekskluzivnu večeru u šest sljedova, popraćenu vrhunskim vinima koja će za goste odabrati prvi sommelier Neba Tomislav Mikinac. A kako bi se kod gostiju potaknula sva osjetila, uz umirujuće zvuke valova, večeru će obogatiti vrhunska glazba. Sastojci organskog uzgoja i lokalnog podrijetla, najbolje od onog što Hrvatska nudi, osnova su recepata chefa Denija Srdoča i zasigurno će oduševiti goste kroz jedinstvene teksture i okuse.

Nebo restaurant & lounge 

"Ideja sa zvjezdanim gostima je ta da ostali gosti imaju uz sebe na večeri neku poznatu osobu s kojom se mogu podružiti. Bit će to svaki put intiman stol od 14 ljudi, a zvjezdani gosti bit će ugledni sportaši, glazbenici, umjetnici... Na prvoj, probnoj večeri 28. srpnja zvijezde su ljudi iz Neba - uz mene, bit će tu i Tomislav Mikinac, naš glavni sommelier, a mi ćemo napokon imati dovoljno vremena da popričamo s gostima", dodaje chef Srdoč.

Nakon probne večere 28. lipnja, iduća večera održat će se već 11. kolovoza, a uz chefa Srdoča kuhat će i gošća iznenađenja, pobjednica hrvatskog 'Celebrity MasterChefa' Lana Klingor. Cijena večere Chef's Table at Pier iznosi 250 eura po osobi.

Više fotografija slasnih jela restorana Nebo pogledajte u našoj galeriji.