SVE JE RADILA WILLIAMU IZA LEĐA: Tajni razgovori Kate Middleton s Harryjem otkrili pravo stanje u obitelji

Kate Middleton navodno je zvala Harryja ne bi li ga nagovorila da Williamu čestita rođendan.

Profimedia

Nije tajna da princ William i Harry pamte bolje dane, barem kada je u pitanju njihov međusobni odnos. Iako braća više uopće ne razgovaraju, čini se da u cijeloj kraljevskoj obitelji ipak postoji jedna osoba kojoj je stalo do njihovog pomirenja. Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je tako da Kate čini sve što je u njezinoj moći ne bi li ih pomirila.

Vojvotkinja od Cambridgea jedina je koja vjeruje da postoji 'mali tračak nade da se Williama i Harryja spasi od scenarija u kojem nikada više neće progovoriti ni jednu riječ', piše Us Weekly. 'Ona to osjeća unatoč svemu što se dogodilo', dodao je izvor.

'William još uvijek osjeća gubitak Harryja, a s obzirom na to da su i William i Harry obojica pretjerano tvrdoglavi', Kate se svim silama trudila Williamu iza leđa spasiti njihov odnos i izgladiti njihove povrijeđene osjećaje - a za svoj je suptilni plan iskoristila suprugov rođendan.

Story 

Kako navodi izvor, odvojeno je razgovarala s dečkima, a čak je i nazvala Harryja u Montecito i poručila mu da čestita Williamu rođendan. Ipak, unatoč svom njezinom trudu, čini se da su William i Harry nonšalantno izignorirali njezine pokušaje.

Profimedia 

Zanimljivo je da većina kraljevskih stručnjaka dijeli isto mišljenje, a to je da nema puno nade da će se braća ikada pomiriti, a ovim su mišljenjima skloniji no ikad prije nakon što su vidjeli kako tijekom platinastog jubileja njihove bake, kraljice Elizabete II među njima nije bilo nikakve interakcije

Profimedia 

Bilo da je u pravu Kate, bilo da su kraljevski stručnjaci, čini se kako u ovim trenucima nema puno smisla povlačiti ikakve poteze. William i Harry očigledno nisu zainteresirani sjesti i izgladiti stvari pa je pitanje koliko ikakvog smisla ima pokušavati natjerati ih na to. Jer tek ako se dogodi da budu spremni, a iskreno se nadamo da hoće, moglo bi doći do nekog značajnog napretka.