TUŽNA PRINCEZA POSTALA BIJESNA: Charlene navodno mrzi Albertovu sestru koja ima još goreg muža od nje

Princeza Caroline iskočila je u prvi plan nakon neobjašnjivog izostanka princeze Charlene s Bala ruža.

Profimedia

Bal ruža u Monte Carlu okupio je monegašku kraljevsku obitelj, a nikome nije promaklo da je izostala princeza Charlene (44).

Naime, prisustvovali su njezin suprug, princ Albert II. (64) i njegova starija sestra, princeza Caroline (65) koja je povela i kćeri, princeze Charlotte (35) i Alexandru (22). Kraljevska obitelj dosad nije objasnila zašto je Charlene izostala s ovog važnog godišnjeg okupljanja.

Profimedia 

Ipak, činilo se da je to bila prilika da princeza Caroline iskoči u prvi plan što je njoj zasigurno godilo. Na nekoliko fotografija je pozirala s mlađim bratom Albertom, a godinama se priča o ljubomori koju osjeća prema njemu i njegovoj supruzi Charlene.

Ona je uskočila u ulogu svoje šogorice i dok je bila na liječenju u privatnoj klinici u Švicarskoj. Uživala je u tome, a poznato je kako mrzi biti u sjeni brata i njegove supruge otkad se 2011. oženio s Charlene.

Profimedia 

Naime, Caroline je voljela biti glavna, odnosno prva dama monegaške kraljevske obitelji i ta joj je uloga pripala nakon tragične smrti njezine majke, holivudske dive Grace Kelly 14. rujna 1982. Spremno je odlazila na sva svečana događanja s ocem Rainierom III., a kad je on preminuo 6. travnja 2005., pomagala je bratu Albertu koji je zasjeo na prijestolje.

Nije mogla podnijeti što je pala u drugi plan pa je imala kompliciran odnos s Charlene o čijem se burnom braku s princem puno piše zadnjih godinu dana. U svibnju ove godine javnost je uzburkala informacija da su supružnici potpisali ugovor kojim su regulirali svoj odnos, a ide u korist Albertovoj sestri Caroline.

Profimedia 

Naime, francuski magazin Voici objavio da će 'najtužnija princeza' savjesno izvršavati svoje kraljevske obveze zbog ugovora sa suprugom. Izvijestio je da su Charlene i Albert potpisali dokument prema kojem će ona dobivati 12 milijuna eura godišnje. Ipak, ne mora živjeti u palači Grimaldi koja za nju predstavlja mjesto s mnoštvo loših uspomena.

Kako je istaknuo Voici, ugovor između supružnika navodno ima i klauzulu prema kojoj ako Albert premine prije nego njegov sin Jacques (7) postane punoljetan, privremeno će tron preuzeti prinčeva sestra. Charlene bi pritom morala odrađivati neke manje obveze.

Profimedia 

Mnogi smatraju Caroline i jednom od krivaca za Charleneino psihološko stanje, a naravno kao drugog ističu Alberta i njegove izvabračne afere. 'Najtužnija princeza' je ranije, kako su pisali strani mediji, tražila supruga da izabere između nje i sestre.

Ipak, javno se trude održati privid sklada pa se u raznim prigodama tijekom godina moglo vidjeti kako se Caroline i Charlene u javnosti grle i ljube. 

Profimedia 

Podsjetimo, Caroline je nastavila 'obiteljsku tradiciju' pa ima buran ljubavni život. Udavala se tri puta i s prvim suprugom, poduzetnikom Philippeom Junotom (81) bila je samo dvije godine u braku.

Njezin drugi suprug, Talijan Stefano Casiraghi za kojeg se udala 1983., stradao je tijekom utrke motornim čamcem 1990. Caroline je sa Stefanom dobila kćer Charlotte te sinove Andreu i Pierra. 

S trećim suprugom, princem Ernstom Augustom (67) od Hannovera je u braku od 1999. i imaju kćer Alexandru. Udaja za njega joj je priskrbila još jednu titulu princeze. Iako par nije službeno razveden, strani mediji su 2009. izvijestili da su odlučili živjeti odvojeno i Caroline se vratila u Monako.

Profimedia 

Jedan od najtežih udaraca njihov je brak preživio kada su prije 12 godina objavljene fotografije princa Ernsta s božićnih praznika na Tajlandu u društvu druge žene. Vidjelo se kako je ljubi dok je princeza s djecom bila u Švicarskoj. Mediji su tada pisali da je princ s misterioznom ženom na Tajlandu bio vrlo blizak.

Više fotografija princeze Caroline pogledajte u galeriji.

Profimedia Princeza Caroline od Monaka nije u dobrim odnosima s princezom Charlene