Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ove sezone svi su ludi za PEPCO pidžamama!

Vrijeme darivanja je pred nama, a PEPCO trgovine tradicionalno imaju fantastičnu ponudu darova za čitavu obitelj

Oduvijek je smisao Božića u zajedništvu i toplini, a darivanje je tek 'dekor' blagdana kojim se, dakako, veselimo, a koji najmanje ima veze s materijalnom vrijednošću. Ipak, pokloniti nekome nešto od srca i stvoriti atmosferu topline i zajedništva, imperativ je svakih blagdana, pa i ovih koje dočekujemo na koncu ove izazovne 2020. godine. I Sveti Nikola je pred vratima, pa ponešto treba staviti u čizmice! Gdje na jednom mjestu pronaći najbolja i najpovoljnija iznenađenja za vrijeme darivanja koje slijedi? PEPCO trgovine najbolja su adresa!

Pri odabiru poklona za najdraže nikako ne treba podcjenjivati sentimentalnu vrijednost! Obratiti pažnju na stvari koje osoba voli, koje su u fokusu njezina interesa, jer 'personalizacija' podiže dar na višu razinu, a ritual darivanja čini još posebnijim. Ako vaše dijete obožava likove iz crtića, pidžama s omiljenim likovima bit će pun pogodak. A kolekcija pidžama i papuča s omiljenim likovima iz crtića i božićnim motivima, kakva je stigla u sve PEPCO trgovine, oduševit će ne samo klince, već i čitavu obitelj.

Što je sinonim za udobnost, toplinu i opuštenost? Pa, naravno, pidžama. Stoga je ovaj odjevni komad doista poseban dar. Podsjeća nas na djetinjstvo, na obitelj i na sve one trenutke koje povezujemo s ugodom i udobnošću. 

Darivanje je uobičajeno u ljudskim odnosima i ima važnu simboliku. Darujemo iz zahvalnosti, ljubavi, poštovanja..., no dar – slažu se psiholozi – ima i terapeutski učinak, jer su u pozadini uvijek plemenite emocije koje nas potiču da odnose s drugima učinimo ljepšima.

"Božićnom vremenu mudro je pristupiti promišljeno, prvenstveno nastojeći razumjeti same sebe: koje su nam najvažnije želje i potrebe, odnosno što stvarno želimo pokloniti sebi i drugima. Prije odlaska u kupovinu dobro je ispitati i stvarne želje i potrebe onih kojima želimo nešto pokloniti. Radost Božića je upravo u mudrom odabiru koji nam omogućuje da promišljenom kupnjom, maštovitim aktivnostima i dobrom voljom darujemo i primamo – ljubav“, kaže psihologica Tanja Pureta, direktorica Centra Ramiro, naglašavajući kako nikako ne treba zaboraviti da atmosferu, osim simboličnih poruka ljubavi u obliku darova,uvelike kreiraju zajedništvo i dobro raspoloženje. Važno je, napominje psihologica, osvijestiti da ne možemo kupiti sve što želimo, niti je to potrebno te da darovi – bez obzira kolika je njihova stvarna materijalna vrijednost - vrijede onoliko koliko smo u njih uložili promišljanja – o osobi kojoj su namijenjeni. A kad se cijela obitelj okupi u toplini doma, 'zagrnuta' u udobne, mekane i neodoljive pidžame s porukama iz PEPCO trgovina, svaki će dan biti blagdan.

*Sadržaj omogućio PEPCO 

loader