Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Oktal Pharma donirala Općoj bolnici Sisak i Hrvatskom crvenom križu

Izvor: Shutterstock

Veledrogerija Oktal Pharma, kao sastavni dio nacionalnog sustava zdravstvene zaštite i opskrbe lijekovima u Republici Hrvatskoj, odlučila je novčanom donacijom i medicinskom opremom pomoći potresom pogođenim područjima u Petrinji, Glini, Sisku i okolici.


U tom smislu, sisačkoj bolnici „dr. Ivan Pedišić“, koja je u potresu pretrpjela teška oštećenja i trenutačno radi smanjenim kapacitetom, donirana je novčana pomoć za saniranje prioritetnih oštećenja, a Hrvatskom crvenom križu, čiji se djelatnici nalaze na terenu i najnužnija im je pomoć u opremi, poslana je pomoć u medicinskim sredstvima.


„Ovom donacijom smo nastojali na brz i konkretan način pomoći sisačkoj bolnici, našem partneru, i hrabrim djelatnicima Crvenog križa, s tim da ćemo i dalje pratiti razvoj ove teške situacije i pomoći kada bude potrebno. Želja nam je da na ovaj način potaknemo i druge predstavnike hrvatske farmaceutske industrije da odvoje sredstva za naše sugrađane kojima je u ovom trenutku pomoć najpotrebnija.“ rekao je Ivan Klobučar, predsjednik Uprave Oktal Pharme.