Tjedni horoskop od 16. do 22. listopada 2019.

Bit će svega

Story

Supermodel, uspješna Južnoafrikanka Candice Swanepoel rođena je 20. listopada 1988. u znaku graciozne Vage, koja joj je podarila šarm i zanosan izgled. Mjesec u Vodenjaku čini je otvorenom i društvenom osobom. Venera joj je u Djevici, gdje se taj planet ‘ne osjeća dobro‘ pa bi u budućnosti mogla imati bračnih problema.

Ovan

POSAO Očekuju vas situacije na koje nećete imati veći utjecaj, a morat ćete ih prihvatiti. Kako biste izbjegli svađe i neugodnosti s kolegama ili šefom, budite strpljivi.

LJUBAV Željne flerta poslužit će sreća, a zaljubljeni će uživati u razmjeni nježnosti. Otvoreno ćete pokazivati osjećaje, ne mareći za ono što drugi govore.

ZDRAVLJE Raz­dražljivi ste i nemirni.

Bik

POSAO Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijama pa će se mnogi oslanjati na vaše savjete i odluke. Radit ćete previše pa se čuvajte iscrp­ljenja.

LJUBAV Nagrizaju vas sumnje. Suspreg­nite ljubomoru i ne donosite odluke preko noći. Nemojte iskušavati partnerovo strpljenje i stavljati ga pred gotov čin - prkos vam se ne isplati!

ZDRAVLJE Osjetljiva su vam pluća.

Blizanci

POSAO Bit ćete željni novih znanja. Usavršavanje stranih jezika ili svladavanje vještina važnih uz profesiju bit će izazov kojemu nećete moći odoljeti.

LJUBAV Uzbudljive situacije događat će vam se na putovanju ili u slučajnim susretima na mjestima gdje se najviše krećete. Slobodni će primiti zanimljivu poruku osobe koja im se sviđa.

ZDRAVLJE Godit će vam biljni čajevi.

Rak

POSAO Pojedinci će se protiviti vašem načinu postupanja i razmišljanja, ali neka vas to ne obeshrabri. Budite svoji, ma koliko to odudaralo od drugih.

LJUBAV Iskoristite tjedan za pomirenja i inicijativu. Postoji li u vašem životu netko tko vam se sviđa, pokušajte mu to diskretno dati do znanja. Planeti vas podržavaju u zavođenju i romantici.

ZDRAVLJE Probavne tegobe.

Lav

POSAO Bit ćete dekoncentrirani i skloni brzopletostima, što vas može dovesti u nezgodne situacije. Prije svake važne poslovne odluke dobro razmislite.

LJUBAV U ljubavnoj vezi nametnut ćete se kao kreator zbivanja, bilo da su posrijedi izlasci ili planovi vezani uz svakodnevni život. Netko vam golica maštu i sve ste zaljubljeniji.

ZDRAVLJE Fizički ste dobro, ali psihički vrlo oscilirate.

Djevica

POSAO Vaša moć uvjeravanja i pregovaranja bit će nenadmašna. Imat ćete istaknut smisao za dovođenje stvari u red. No teško ćete izbjeći poneku raspravu, ali ne nužno s lošim završetkom.

LJUBAV U odličnom ste ljubavnom razdoblju. Koristite svaku prigodu za izlazak i provod jer je povećana mogućnost poznanstava i novih veza.

ZDRAVLJE Vitalni ste i energični.

Vaga

POSAO Imat ćete potrebu stvari u svom životu dovesti u red, raščistiti neke odnose ili se više pozabaviti područjem koje vas zanima. Bit ćete dosljedni u odlukama pa će većina posla biti obavljena.

LJUBAV U izlascima ćete stjecati poznanstva. Rado ćete provoditi vrijeme s partnerom, a vaša će veza biti skladna unatoč povremenim trzavicama.

ZDRAVLJE Tjedan je pogodan za promjene i iskorake na planu izgleda ili odijevanja.

Škorpion

POSAO Zahvaljujući dobroj organizaciji dokazat ćete svoje sposobnosti. Uspješno ćete raditi više poslova istodobno i poći na put na kojem ćete nešto naučiti, ali i zaraditi.

LJUBAV Iako ćete biti samozatajni, partner će vješto doprijeti do vas - čita vas kao otvorenu knjigu! Znat će što vam treba reći i kako vas oraspoložiti.

ZDRAVLJE Ba­vite se meditacijom.

Strijelac

POSAO Mogući su kontakti i poznanstva s ljudima koji će vam pomoći ostvariti ambicije. Promjene koje će iskrsnuti iziskivat će dodatnu prilagodbu, ali neće biti lišene zadovoljstava.

LJUBAV Potrudite se očuvati sklad u vezi, osobito ako vlada napetost. Od vas će se očekivati više odgovornosti, što su zahtjevi kojima nećete uspješno odgovarati.

ZDRAVLJE Odmorite se malo.

Jarac

POSAO Otvaraju vam se prilike za napredak. Izgledan je odlazak na putovanje ili primitak dugoočekivane vijesti koja će biti izvor vašeg zadovoljstva.

LJUBAV Tjedan je stvoren za razgovore o zajedničkoj budućnosti, čak i u vezama čija je stabilnost poljuljana. Doći će do pomirenja, a osamljeni će steći nečiju naklonost.

ZDRAVLJE Jak umor!

Vodenjak

POSAO Zahtjeve nadređenih smatrat ćete pretjeranima, no nećete se uspjeti izvući. Morat ćete dobro zasukati rukave i prionuti na rad ako ne želite steći negativne bodove.

LJUBAV Mogli biste upoznati strastvenu osobu koja će vas privući vrckavim temperamentom. No iskre ljubomore frcat će s obje strane pa će odnos uspjeti jedino ako netko od vas dvoje više popusti.

ZDRAVLJE Solidno.

Ribe

POSAO Svi će primijetiti vašu radišnost i sposobnost da brzo reagirate u napetim situacijama. Nekima se otvaraju plodni poslovni putovi prema inozemstvu.

LJUBAV U lijepom ste razdoblju za nove ljubavi pa će dani biti obojeni romantikom. Ako ste u vezi ili braku, na obostrano zadovoljstvo riješit ćete sve osjećajne probleme.

ZDRAVLJE Svakim ste danom sve bolje.