Potražite zadnju Sensu 2019. godine koja vam donosi dar

Požurite po svoj primjerak

Sensa

"Dani uoči Božića vrijeme je kad bismo trebali učiniti upravo suprotno od onoga što uvijek radimo.
Umjesto histerije i blagdanske jurnjave, trebali bismo se umiriti, ulaziti u kontemplaciju i reflektirati se na godinu iza sebe, maknuti sve što više ne želimo ponijeti dalje, stvoriti prostor za rađanje nečeg novog u svome životu", kaže Mirta Lijović u svom članku 'Božić, rađanje božanske iskre u nama' u novom broju Sense. Neka vam prosinački dani budu upravo takvi, a u tome će vas, kao i uvijek, podržati vaša Sensa. Pročitajte pismo urednice iz novoga broja i potražite Sensu na kioscima te odaberite dar, svoj Sretni dnevnik...

Sensa 

Nismo više isti

Rezimiramo i stavljamo proteklu godinu u kontekst. Pokušavamo učiti iz vlastitih pogrešaka, uvidjeti širu sliku, gledati otvorenijim srcem i sa što manje zamjerki. Prihvaćamo da smo trenutačno ono što jesmo, ali se i otvaramo mogućnosti da možemo biti bolje i više... Unutarnja su to osjećanja i misli koje ostavljamo godini što je iza nas kako bismo u ovu koja slijedi ušli oslobođeni težine i gorkih iskustava.

Iako ne možemo izbrisati ono loše, možemo to prihvatiti kao dio padova koji neminovno prate uspone. Jer život je rijetko ravna linija, čak i u zoni komfora unutarnja previranja i neostvarene želje pletu mrežu nezadovoljstva i „spuštaju“ nas više nego pokušaji koji se nisu ostvarili. Korak u nepoznato u sebi uvijek nosi dozu uzbuđenja, avanture i mogućnosti drugačijega i boljega, ali i mogućnost da naiđemo na „teren“ na kojemu se jednostavno ne možemo snaći i koji nas može baciti u ponor. Ono što je sigurno jest da nakon koraka u nepoznato mi nismo ista osoba kao prije. Nešto u nama se promijenilo, jedan dio našeg unutarnjeg svijeta oblikovao je to iskustvo kao svoje – dragocjeno i neponovljivo.

Kako će izgledati vaša mala/velika priča u 2020.? Koje su vaše neizrečene želje i nade? Jeste li spremni otvoriti se situacijama i osobama koje će vam pružiti ruku i odvesti vas u nepoznato? Onima koji će u vama probuditi zrno zaigranosti i otvorenosti? Jeste li spremni omekšati svoje stavove, prihvatiti različitosti i događajima i ljudima prilaziti otvorenijeg srca i pogleda na stvari? Iskoristite ove dane za sebe, svoje želje i planove. Dok je priroda u mirovanju, iskoristite i sami supermoć povlačenja. Iz tišine vaš unutarnji glas progovara glasnije i jasnije. Tako se osnažuje vaše korijenje. Neka vas u 2020. uzemljuje snažno kako bi vaše grane mogle dosegnuti visine koje zaslužuju!

Sensa 

Za sve nove pretplatnike Specchiasol i Sensa pripremili su na dar Influepid Plus šumeće tablete, E.P.I.D. žele bombone Junior Fruttamix i gumene bombone - heroje u borbi sa zimskim tegobama.