Paris Hilton snimila urnebesnu kulinarsku emisiju

Je li moguće

YouTube

Iako je javnosti prije svega poznata kao bogata nasljednica, reality zvijezda i DJ-ica, 38-godišnja Paris Hilton odlučila se za novi korak u svojoj svestranoj i bogatoj karijeri. Naime, ovog tjedna na njezinom službenom YouTube profilu premijerno je prikazana emisija 'Cooking with Paris' u kojoj je demonstrirala sve svoje skrivene kulinarske sposobnosti.

'Otkako znam za sebe sjećam se da sam dane provodila za kuhinjskim pultom, gledajući moju majku Kathy kako kuha', otkrila je Paris dok joj je pomoć pri rukovođenju kuharskom palicom pružala malena crna čivava koja je prigodno bila obučena u Chanel pregaču. No, kako je spomenuta emisija odmicala postalo je izvjesno da se reality zvijezda ne snalazi baš najbolje u kuhinji.

Cooking with Paris  YouTube

U jednom trenutku odlučila je gledateljima pokazati način na koji pravi, kako sama kaže, svoje slavne lazanje, a uskoro je postalo jasno da su slavne zbog načina pripreme. Naime, budući da na raspolaganju nije imala unaprijed usitnjeni sir, mozzarellu koju je dodala lazanjama smrvila je rukama pritom noseći crne kožne rukavice kako bi se što manje zapraljala. Ako je suditi po viđenom, nove epizode donijeti će mnogo nestašluka u kuhinji pa jedino preostaje strpljivo čekati idući nastavak.