'Drito iz Tvornice' dobio pojačanje – Buzz Sneaker Station novi je sponzor

Jeste li spremni za Rap spektakl „Drito iz Tvornice“ ovog vikenda?

promo

Jeste li spremni za Rap spektakl „Drito iz Tvornice“ ovog vikenda? Tvornica je već dobro poznato mjesto za odlične partije u Zagrebu, a ovog te petka i subote očekuje prava poslastica koju ti donosi BUZZ! Kako je BUZZ utočište mnogih ljubitelja lifestyle asortimana i underground scene, „Drito iz Tvornice“ je event koji će spojiti sve u jedan party epskih razmjera! Drito iz Tvornice opet je pokazao svoju veličinu kada je tri tjedna prije službenog početka ponovno rasprodao festivalske karte.

promo 

Vojko V, Tram 11, Nered & Stoka, Z++, Bad Copy, High 5, Mimi Mercedez i mnoga druga najveća regionalna imena Rap scene zapalit će Tvornicu, no ovo nije samo „one hit wonder“ jer ti BUZZ po prvi puta donosi i evente ovakve vrste koji će uzdrmati i Riječku Rap scenu. „Drito iz Pogona“ u veljači i još jedan event u svibnju na tajnoj lokaciji već su u odmakloj fazi priprema, pa ako niste uspjeli ugrabiti karte za event ovog vikenda, imati ćete prilike partijati uz BUZZ i u Rijeci.

promo 

Zanimljivost koju Drito ove godine unosi su  i “Drito na Oskare” gdje će publika birati najbolje izvođače, a samim glasanjem možete ugrabiti i nove tenisice iz BUZZ-a.

Vidimo se u Tvornici!