Doživite nešto novo za Valentinovo

Dan ljubavi bez briga

promo

Valentinovo je za mene donedavno bio datum koji je predstavljao velik stres. Svakog 14. u veljači znala sam razbijati glavu što da učinim.Taj jedan datum u godini sa sobom nosi velika očekivanja i puno pitanja za odgovoriti? Što da poklonim svom dečku? Već smo dugo zajedno i zaista sve standardne poklone, od parfema preko satova do šalova, sam 'ispucala'.

Želim mu pokloniti nešto u čemu možemo zajedno uživati i da nas zbliži. No, tu se javio još jedan problem, dan mi je ispunjen od jutra do mraka i nemam vremena pripremati iznenađenje. Kad bi barem postojalo neko mjesto gdje možemo otići zajedno i da sve rade umjesto nas, a mi samo uživamo. Čekaj malo,  pa i postoji takvo mjesto - wellness. Kako je dečko iz Zagorja, ideja je bljesnula u glavi. Zašto ne bih spojila te dvije stvari i poklonila mu trenutke odmora u njegovom rodnom kraju? Odmah sam otišla rezervirati mjesto u Vuglec Bregu.

Sve se odjednom posložilo. Kada sam nazvala za termin objasnili su mi kako ćemo moći iskoristiti ponudu 1+1 i uživati za cijenu jednog aranžmana. Moje brige oko poklona, ali i oko aranžmana riješene su u tren oka. 'Dvije muhe jednim udarcem' i to za čas. Sada samo valja čekati datum koji je, ponovno, za mene poseban.

promo 

Dečko će izborom bez sumnje biti oduševljen. Vjerujem da će naša vikend oaza sa zadivljujućim pogledom s kojim ćemo se buditi svakog jutra biti pun pogodak. Kako je moj dečko veliki sladokusac, sigurno će ga oduševiti i hrana - od kamenica s limunom do pačjih prsa s umakom od vina, a i ja bih mogla 'omastiti brk. 'Toliko o tvojoj postblagdanskoj dijeti', sigurno će se našaliti moj dragi. 

promo 

Međutim, sve sam isplanirala. 'Grijehe ću iskupiti' i to plivanjem u bazenima, a zatim i opuštanjem ispod hidromasažnih topova. Tako ćemo se u grad vratili odmoreni i opušteni, a za uspomenu će nam ostati jedno prekrasno Valentinovo koje ćemo zasigurno ponoviti dogodine.