Mijo Matić u novoj avanturi: 'Iznenađujuće je koliko me veseli'

Pohvalio se

Instagram

Već ptice na grani znaju da je najpoželjniji neženja druge sezone showa Gospodin Savršeni izuzetno svestran. Naime, impresivnom sportskom životopisu koji se sastoji od bavljenja gimnastikom, nogometom i bodybuildingom, nakratko je dodao karijeru vatrogasca, a sada se odlučio baciti u posve nove i zasad neistražene vode uređenja interijera. Tom se prilikom na društvenim mrežama pohvalio prigodnom fotografijom iz udobnosti vlastitog dnevnog boravka, a za Story.hr je otkrio tko mu pomaže prilikom uređenja te postoji li komad namještaja koji nikada ne bi htio vidjeti u svom domu.

'Prvi put uređujem stan i stvarno sam iznenađen koliko me to veseli', započeo je Mijo. 'Prilikom uređenja stana posebno obraćam pažnju o kojem je prostoru riječ i za što će mi služiti, zatim kako iz njega izvući najbolje da bude udobno, lijepo i funkcionalno za moj način života', objasnio je 28-godišnji Siščanin. Iako se za inspiraciju najčešće oslanja na vlastite instinkte, kako kaže, ne ustručava se potražiti pomoć svojih najmilijih. 'Često se posavjetujem s mamom i prijateljima koji imaju smisla za to ili pak smjernice potražim na internetu. Njihovo mišljenje cijenim i to mu budu smjernice da izrazim sebe i na kraju uživam', iskreno je odgovorio miljenik ženske publike.

Iako ima puno obaveza zbog kojih većinu vremena provodi izvan doma, Mijo ne dvoji kada je u pitanju njegova najdraža prostorija. 'Dnevni boravak mi je trenutno najbolji jer ondje boravim najviše vremena kad sam u stanu. Iako sam rijetko u stanu preko dana, navečer volim popiti jedno pivo ili čašu crnog vina uz knjigu ili glazbu', govori donedavni gospodin savršeni otkrivši za kraj postoji li komad namještaja kojeg nikako ne bi htio imati u vlastitom stanu. 'Mislim da nema, sad sam u fazi da više toga želim', zaključio je Mijo.