Palite se na likove upitnih morala? Evo što to govori o vama

Oni bi trebali biti grozni… ali zašto su nam i dalje tako prokleto… seksi?

Cosmopolitan

Sićušne naočale. Sve luđi koncepti reality emisija. Cipele s odvojenim palcima. Svijet je već odavno poludio za stvarima koje se vjerojatno nikad nisu trebale dogoditi. I, iako o ukusima nikad ne vrijedi raspravljati, kolektivna zaluđenost pomalo odbojnim, ali istovremeno privlačnim fiktivnim likovima zaslužuje malo više od podignutih obrva, tvrdi časopis Cosmopolitan. Da, *znamo* da bi trebali trčati od njih, a ne prema njima, ali kad bi počeli pretjerano razmišljati o tome zašto su postali takvi kakvi jesu, vjerojatno bi se vrlo brzo ohladili od njih. Što je tu zabavno? Zašto, umjesto toga, ne bismo pokušali pronaći nešto pozitivno u svakom od njih. Mislim, sigurno je tamo.. Zar ne? Ha???

1. VAŠA SIMPATIJA: JOKER

Rastopljena klaunska šminka, masna zelena kosa i trodjelno šareno odijelo čini se kao savršeni recept za noćne more. A onda ipak… jeste li vidjeli te neodoljive jamice u obrazima?

ŠTO TO GOVORI O VAMA: Ponekad ste tužni, ali samo nakratko, što je super, ali i pomalo uznemiravajuće. Štoviše, u samo ste nekoliko minuta sposobni iz plakanja nasred kluba prijeći u vrištanje uz RIhannine pjesme u prednju kameru svog mobitela.

2. VAŠA SIMPATIJA: BANE

Je li to njegovo “B” ono isto koje je i u BDSM-u? Zapravo,vjerojatno ne bi trebali zbijati šale na račun njegove maske. Naime, priča ovog zlikovca pomalo je brutalna…

ŠTO TO GOVORI O VAMA: Brinete o tome da cijeli svijet zna kad vam baterija na mobitelu dostigne sočnih 69 posto. Zapravo, ne postoji apsolutno ništa što vi nekako nećete moći povezati sa seksom.

3. VAŠA SIMPATIJA: HULK

On je masivan, ali istovremeno i onaj tip frajera koji će vam prije predložiti gledanje filma “Češljugar” od drugog dijela filma “Ono” jer će uvijek radije odabrati osjećaje od dva sata skakanja iz sjedala u kinu.

ŠTO TO GOVORI O VAMA: Bez obzira na to koliko je ovo veliki klišej, tip ste osobe koja će u svakoj osobi (i/ili mutantima) uvijek pronaći nešto dobro.

4. VAŠA SIMPATIJA: LUCIUS MALFOY

Lako je previdjeti činjenicu da je riječ o liku koji je svom sinu kupio ulazak u metlobojski tim sve dok je njegove zanosne platinasto plave kose i impresivne vještine baratanja svojim… hm… čarobnim štapićem.

ŠTO TO GOVORI O VAMA: Iskreno, svatko tko je bacio oko na Luciusa jednostavno je zbunjen. Vjerujte nam, želite njegovu kosu, a ne njegovo srce. Dobro preispitajte svoje misli i vratite nam se…

5. VAŠA SIMPATIJA: THANOS

Poput pravog repera sa SoundClouda, Thanos je vrlo brzo stvorio cijelu jednu osobnost koja se vrti oko opsesije skupim nakitom i smrću.

ŠTO TO GOVORI O VAMA: Vašu je srednju školu definitivno obilježila neka vrsta emo faze. Štoviše, vaša mama kod kuće još uvijek čuva bar jednu majicu s koncerta My Chemical Romancea.

6. VAŠA SIMPATIJA: GOMEZ ADDAMS

Odvjetnik koji obožava gubiti parnice i koji se hvali nagradom za Najneuspješnijeg poslovnjaka. S druge strane, još slavniji kao strastveni ljubavnik…

ŠTO TO GOVORI O VAMA: Osoba ste kojoj će se ljudi javiti prvi u potrazi za savjetom, ali samo onda kad potajno žele vaše dopuštenje da učine ono što doista ne bi smjeli. Između Happy Houra i štednje, vi ćete uvijek odabrati ono prvo. Naposljetku, Happy Hour i jest štednja na neki način, zar ne? Potpis: Bar se za profilne fotke na Tinderu ne slikaju s ribama…