Tjedni horoskop od 27. svibnja do 2. lipnja 2020

Tjedan je u znaku Blizanaca!

Story

Proslavljena manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić rođena je 4. lipnja 1982. u znaku svestranih i znatiželjnih Blizanaca. Mjesec u Škorpionu čini je oštroumnom i izravnom te ne voli okolišanje. Venera u Biku podarila joj je ljepotu i šarm, ali i istaknula njezinu snažnu povezanost s obitelji, koja joj je svetinja.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Zahvaljujući dobrim planetarnim utjecajima, izoštrit će vam se sposobnost zapažanja. Rođenima u ožujku naglo će se otvoriti prilika za bolju zaradu.

LJUBAV Odnos s partnerom ojačali ste svojom vjerom u ljubav. Zreli ste i spremni za veće odgovornosti, pa će mnogi među vama planirati brak ili se odseliti u novi stan.

ZDRAVLJE Manje boravite za računalom.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete traženi i cijenjeni, a vaš će rad sve više privlačiti pozornost šefova, ali i javnosti. Merkur u znaku Raka na najbolji način aktivira vaše kvalitete i talente, pa ste iznimno produktivni i uspješni.

LJUBAV Pred vama su pozitivni preokreti. Rođenima u travnju moguć je nov ljubavni početak s markantnom, velikodušnom osobom.

ZDRAVLJE Treba vam više sna.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Planeti osnažuju vašu percepciju i oštroumnost. Sve što vam je dosad bilo nejasno ili nedostupno razbistrit će se. Znat ćete se postaviti u mnogim napetim situacijama i izboriti se za sebe.

LJUBAV Venera je i dalje u vašem znaku pa ste privlačni i zaljubljivi. No Mars vas čini brzopletima - ne srljajte u površne veze!

ZDRAVLJE Redoviti posjeti teretani ili vježbanje kod kuće brzo će vas vratiti u top formu.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Steći ćete korisna poznanstva koja će vam i idućih mjeseci biti važna. No pripazite se pojedinaca koji neće blagonaklono pratiti vaš uspjeh te će vas ogovarati i širiti neistine o vama.

LJUBAV U neizvjesnom ste odnosu sa simpatijom koja nikako da iskaže što osjeća prema vama. Strpite se još malo, uskoro će vam sve biti jasno.

ZDRAVLJE Naleti nervoze.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Probleme će u velikoj mjeri ublažiti naklonjena vam vladavina Blizanaca. Čak i ako nešto krene nizbrdo, okruženi ste s dovoljno poštenih kolega koji će stati na vašu stranu onda kada bude trebalo.

LJUBAV Imate li prijatelja koji se često mota oko vas, budite sigurni da s njegove strane postoje dublji osjećaji prema vama.

ZDRAVLJE Izbjegavajte previše hladne napitke.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Povoljan Merkurov utjecaj uvodi vas u podulje razdoblje uspjeha, osobito ako je vaš rad vezan uz inozemstvo, pravo, prosvjetu ili novinarstvo. Ostat ćete zatečeni razvojem pozitivnih zbivanja.

LJUBAV Ne bude li vam u ljubavi išlo kako treba, posvetite se društvenom životu. Nije isključeno da netko s kime dijelite brige pokaže zanimanje za vas.

ZDRAVLJE Sklonost žgaravici.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Otvaraju vam se nove financijske mogućnosti pa će bolja zarada i napredovanja biti najviše izgledni bankarima, menadžerima i ekonomistima. Steći ćete nečiju moćnu zaštitu i povlastice.

LJUBAV Mogla bi vam se dogoditi posebna ljubav koja će zasjeniti sva prijašnja iskustva. Nije isključena veza s nekim iz druge sredine ili čak druge države.

ZDRAVLJE Problemi sa spavanjem.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Naći ćete se u centru pozornosti, čak i ako ne stremite isticanju. Mogli biste objaviti knjigu, pokazati ambicije ili se istaknuti radom u medijima. Na naplatu vam stižu zaostali honorari.

LJUBAV Oko vas će biti sve više udvarača, što će biti nezgodno ako već imate partnera. Nije isključeno da druga strana otvoreno pokaže ljubomoru.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO U razdoblju ste pojačanih napetosti s radnom okolinom, a i šefovi bi vas mogli kritizirati. Budite prilagodljiviji i izbjegavajte rasprave. Financijska situacija će se popraviti.

LJUBAV Netko elokventan i zabavan potpuno će vam se uvući pod kožu. Samo je pitanje dana kada će doći i do nečega konkretnijeg. Oni u vezi mogli bi planirati zajednički život.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Sredit ćete napete poslovne odnose. Pred nezaposlenima su nove prilike, a oni koji već rade mogli bi preuzeti veće odgovornosti i raditi više nego prije. Šefovi će hvaliti vaš trud.

LJUBAV Ljubav i posao će se isprepletati. Možda se zaljubite u nekoga koga srećete na radnome mjestu ili ćete s partnerom ući u nov posao.

ZDRAVLJE Napeti ste i nemirni.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Ako ste privatni poduzetnik, mogli biste dobiti zajam s kojim ćete poboljšati radne uvjete i izvući se iz dugova. Ostali Vodenjaci uspješno raščišćavaju problematične situacije.

LJUBAV Strast bi mogla preuzeti potpunu kontrolu nad vašim razumom - netko vas toliko tjelesno privlači da više ne raspoznajete granicu između seksa i ljubavi.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Vaše komunikacijske vještine svi će zamjećivati, pa ćete se uspješno izvlačiti iz neprilika. Mogli biste početi pisati knjigu, a kreativna energija dolazit će do izražaja što god radili i čime se god bavili.

LJUBAV Obiteljski problemi narušit će bračnu stabilnost. Partner će vam prigovarati da ste previše vezani uz roditelje. Samce osvaja netko komunikativan.

ZDRAVLJE Ne iscrp­ljujte se toliko.