Što će najviše opustiti koji horoskopski znak?

Ako ni sami niste sigurni kako biste se opustili, evo što vam zvijezde savjetuju...

Profimedia

Nekada ni sami ne znamo što bismo napravili kako bismo se opustili. Srećom, tu su zvijezde, a Cosmopolitan.hr otkriva kako se najbolje relaksira koji horoskopski znak. 

Ovan

S obzirom na višak energije koji imate i koji morate osloboditi, ništa vas neće opustiti u tolikoj mjeri kao fizička aktivnost. Trčanje, preskakanje užeta, ili pak vježbanje plesova s TikTok-a, što više muvanja, to bolje za vas.

Bik

Najbolji put do vašeg srca je kroz vaš želudac. Opustite se uz pripremu nekog super kompliciranog jela te kasnije, naravno, uživanja u istome.

Blizanci

Za vas nema do priče. Ispuhat ćete se, a i osjećati bolje kada porazgovarate s drugima o svojim, i njehovim osjećajima, a što je ono što vam je najpotrebnije. Kada ste potišteni, zakažite razgovor sa svojim terapeutom ili dogovorite kavu s best frendicom.

Rak

Vi žudite za udobnošću, a ništa vas neće toliko opustiti kao zavlačenje u svoju ljušturu, kukuljicu, iliti pod dekicu u udobnosti vlastitog doma.

Lav

Vi ste duša zabave pa Netflix i dekica nikako nisu nešto što će vas opustiti. Radije pustite omiljeni album, plešite i pjevajte iz sveg glasa.

Djevica

Glavna predrasuda o vama kaže da ste neat freakovi, ali u ovom slučaju, to stvarno je nešto što vas maksimalno opušta. Ništa vas neće usrećiti toliko poput ležanja na svježoj posteljini i promatranja kako vam se i ostatak stana blista.

Vaga

Vi ste jedan od umjetnički najnastrojenijih znakova, a što znači da vam je potrebna ljepota u vašem okruženju da biste bili sretni. Slikanje, uživanje u glazbi ili posjet nekom kulturnom događanju najviše će vas preporoditi.

Škorpion

Ponekad previše razmišljate o prošlosti i stvarima koje ste mogli napraviti drugačije pa je od krucijalne važnosti da naučite živjeti u sadašnjosti. Meditirajte i nastojte si piuštiti sve one male stvari koje vas svakodnevno vesele.

Strijelac

Opuštanje za vas znači 3 stvari: Netflix, grickalice i boca omiljenog pića. Dok god imate sve navedeno, nemate nikakvog problema s ljenčarenjem na kauču dok se potpuno ne regenerirate.

Jarac

Vi sve u životu radite sto na sat, a zbog čega se nerijetko osjećate iscrpljeno. Baš zato je joga idealna za vas - opustit će maksimalo i vaš um i vaše tijelo i natjerati vas da usporite ritam.

Vodenjak

Nema toga što će vas dežurne dobrotvore usrećiti u tolikoj mjeri kao što je to pomaganje drugima. Volontirajte u nekoj ustanovi u vašoj blizini i vaše će srce i um biti napunjeni svim onim emocijama koje su vam toliko potrebne.

Ribe

Pripremite toplu kupku za sebe, ili vas i partnera, dodajte u priču omiljeno cvijeće, mjehuriće, eterično ulje koje najviše volite i glazbu koja vas najviše opušta.