Leyla Hajrović ima savršeni recept za domaće lazanje

Jednostavno i fino

Instagram

Uz modu i beauty teme, Leyla Hajrović sve češće na svojim društvenim mrežama dijeli ljubav prema kuhanju. Uz nekoliko recepata koje je već podijelila sa svojim pratiteljima, nekoliko puta je radila domaće lazanje koje su privukle puno pažnje. Ovog je puta odlučila podijeliti recept upravo za njih, i to korak po korak. Izgledaju vrlo ukusno, a evo kako ih napraviti.

Instagram (Screenshot) 

SASTOJCI 

kore za lazanje
mljeveno meso
maslac
parmezan
češnjak
mrkva
luk
sol i papar
mlijeko
brašno
maslinovo ulje
sos od rajčice 

Instagram (Screenshot) 

PRIPREMA

Na maslinovom ulju prepržiti češnjak i luk. Zatim dodati 600 grama mljevenog mesa, mrkvu, sol i papar. Prelijte sosom od rajčice (500 ml), dodajte svježe cherry rajčice.

Instagram (Screenshot) 

Za bešamel je potrebno tri žlice maslaca i 700 ml mlijeka.

Instagram (Screenshot) 

U međuvremenu zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. U posudu u kojoj ćete peći lazanje, posložite tako što ćete prvo staviti kore za lazanje pa red mesa i bešamela. Na kraju prekrijte površinu parmezanom i stavite peći na 30-45 minuta. Dobar tek!

Instagram (Screenshot)