Gianna Apostolski hrvatsku obalu pretvara u Ibizu

U inat koronavirusu

Maja Prgomet

Bez obzira što je korona svima pomrsila planove, zbog čega se sve okrenulo za 360 stupnjeva, domaća poduzetnica Gianna Apostolski došla je na ideju kako poslati koronu u zaborav. Tako je zajedno sa svojim timom realizirala projekt 'B2B VIBES', koji će ovog ljeta zaludjeti domaću obalu. Riječ je o ekskluzivnim partijima na ekskluzivnim lokacijama i limitiranim brojem ljudi, ali ne većim od 100, kako bi ispoštovale sve mjere opreza. U nastavku je za Story.hr ispričala nešto više o zabavi koja nas očekuje ovih ljetnih mjeseci.

'Bez gužve, bez stresa, bez briga i to na ekskluzivnim lokacijama duž cijele naše obale, od Umaga do Dubrovnika, preko naših prekrasnih otoka i ostatka Hrvatske. Dvorci, krovovi, vile, svjetionici – postat će domaćini naših evenata, koji će ih pretvoriti u mjesta na kojima se stvaraju doživljaji za pamćenje', najavila je Gianna, koja otkriva i što ovaj projekt nudi.

Gianna Apostolski 

Kako nam govori, ovaj projekt je savršen za one koji su umorni od plesanja u gomili ljudi. Prvi takav party održat će se u subotu, 13. lipnja u jednoj od prekrasnih vila u Gornjem Sitnom, točnije u vili Nino koja vam pruža pogled od milijun dolara. 'Kako biste u potpunosti uživali, osvježenje uz bazen pružit će i Absolut Elyx - Vodka koja odiše luksuzom. Superpremium Vodka s elegantnom, svilenkastom teksturom, zbog koje je dobila nadimak tekuća svila'. Zadužen za dobru zabavu i ples je Ante Jakir B2B Miro (Underground Control).

Gianna Apostolski 

U nastavku nam je otkrila da se planiraju i gostovanja internacionalnih DJ-eva, ali imena će ipak čuvati kao iznenađenje. 'Na ovom polju je korona umiješala svoje prste pa smo tako i ograničeni zbog avionskih linija te otvorenih granica pa ćemo zasad sukladno tim faktorima, pozivati goste. 'Želim naglasiti da mi imamo toliko dobrih DJ-eva iz cijele regije tako da dobre glazbe neće nedostajati', s velikim uzbuđenjem nam je ispričala Gianna.

Ideju je pronašla u Ibizi, gdje je i sama često partijala. 'Došla sam na ideju da tu vibru prenesem i kod nas. Hrvatska ima toliko ljepote, nevjerojatnu prirodu, prekrasno more, ville svjetskih razmjera, svjetionika ,odličnu klimu, vrhunsku hranu i pića i zašto to sve ne pretočiti u taj vrhunski doživljaj koji pruža B2B VIBES event', ističe Gianna i otkriva da će se zabave odvijati svaka dva tjedna. Što se dress codea tiče, naglasak je na opuštenom, ljetnom, lepršavom i mirisnom izdanju. 

Gianna Apostolski 

'Na našim eventima su dobrodošli svi koji žele pobjeći iz grada u nešto privatnije i ekskluzivnije i koji žele doživjeti taj doživljaj privatnosti, dobre glazbe, prekrasnog ambijenta i zarazne vibre. Meni će u sjećanju za cijeli život ostati puno partija, ali onaj za svoj 40. rođendan neću nikada zaboraviti - villa, pogled, sto ljudi, sedam DJ-eva, sushi majstor, konobari, ljubav i dobre vibracije tri dana za redom', prisjetila se 42-godišnjakinja. Kako smatra da smo ove godine uskraćeni za većinu festivala, 'šušur' u venama koji Hrvati imaju traži nešto zabavno za ovo ljeto, zbog čega je jako uzbuđena zbog spomenutog projekta. 

'Veliku podršku dajem svima koji su uspjeli nešto napraviti ovo ljeto i nadam se da će se sve vratiti u normalu, jer ovo novo normalno i nije baš normalno. Mi ne znamo tako živjeti', zaključila je Gianna koja jedva čeka prvi tulum ove subote.

Gianna Apostolski