Što vaš govor tijela na FaceTimeu govori o vama?

Trne li i vaša ruka ne bi uhvatili onaj najbolji kut?

Cosmopolitan.hr

1. Vaše lice nikad nije potpuno vidljivo, piše Cosmo.

Iako vam usta uspješno bježe iz kadra, vaši strahovi od obvezivanja definitivno su prisutni! Sramežljivi ste i nerijetko neodlučni. Vaš je odgovor na: “Jeste li spremni naručiti?”, uvijek isti: “Može, ali ja ću zadnja.”

2. Šminkate se

Zašto gubiti vrijeme na YouTube tutoriale kad sve svoje sugovornike sami možete nečemu naučiti dok razgovarate s njima istovremeno pokrivajući podočnjake korektorom. Ne obazirite se na njihove komentare. Oni su jednostavno ljubomorni što rasturate i multitaskingu.

3. Uvijek tražite svoju šalicu

Miranda Hobbes? Jesi li to ti? Pametna ste frendica koja nerijetko radije izbjegava društvena događanja, ali ste uvijek na raspolaganju kad je u pitanju druženje uz pizzu i Netflix, dekicu i mudre životne savjete.

Cosmopolitan.hr 

4. Uvijek ste na najboljem svjetlu

Vaš je Google kalendar apsolutno besprijekoran, a vaša kosa još savršenija. Iskreno, impresionirate bolje od zlatnih retrivera, a to definitivno ne bi rekli svakome.

5. Vaša je ruka uvijek ispružena

Biće ste navike koje u ovakvoj pozi koristi FaceTime od prvog dana. Također, uvijek uzimate istu rutu u trgovini s namirnicama, čak i ako ste došli kupiti samo jednu stvar.

6. Vaši izrazi lica impresioniraju

Cijenimo to što stvari (a posebno sebe) ne shvaćate previše ozbiljno. Zato nemate nikakav problem s pokazivanje svojih najboljih grimasa dok razgovarate u doslovno bilo kakvom izdanju. To objašnjava i zašto mislite da je “YOLO tetovaža Zacka Efrona zapravo kul, a na posao dolazite u biciklističkim hlačama.