Iznenađujući dijetni režim kojeg se princeza Diana pridržavala

Borba s bulimijom

Poznato je da se pokojna princeza Diana borila s bulimijom dok je bila u braku s princom Charlesom, i to zato je što bila pod velikim povećalom javnosti, koja je komentirala svaku promjenu njezinog izgleda. Nakon razvoda od Charlesa 1996. godine, Diana se počela zdravije hraniti, a sada je otkriveno i kako je izgledao njezin tipični dnevni jelovnik, piše magazin Hello.

Profimedia 

Njezin bivši osobni kuhar Darren McGrady ispričao je kako je počeo raditi za Dianu u Kensingtonskoj palači kad se ona već uspjela othrvati bulimiji, i kad je otvoreno govorila o tome u javnosti u nadi da će pomoći osobama koje se bore s istim problemom. 'Vratila je svoj život u red. Svakodnevno je vježbala u teretani i izgledala je bolje nego ikad. Promijenila se i postala osobom koja se zdravo hrani', rekao je.

Doručak

Diana bi započela dan s grejpom, mueslima i kriškom tosta. Jedno od njezinih omiljenih jela za doručak bila su i jaja 'Suzette', koja se sastoje od kuhanog krumpira punjenog špinatom i prelivenog poširanim jajetom, na koji je voljela dodati i malo nizozemskog umaka.

Profimedia 

Ručak

Diana je za ručak obožavala paprike punjene s tikvicama, gljivama, rižom, mozzarellom i parmezan sirom, uz žlicicu umaka od dimljenih rajčica i paprike.

Večera

Princeza Diana imala je neobičan izbor omiljenog jela za večeru - ukrajinsku juhu od cikle. Sastojci uključuju ciklu, prirodni nepasterizirani jogurt, luk, pileće meso, mlijeko, kiselo vrhnje, sol i papar. Većina ljudi koji ovu juhu nisu probali teško mogu i zamisliti kakvog je okusa, s obzirom na neobičnu kombinaciju namirnica.

Ohrabrivala je prinčeve Williama i Harryja da se zdravo hrane

Diana je jela vrlo malo crvenog mesa. Nikada nije jela govedinu i svinjetinu, a u janjetini bi uživala tek povremeno. Najviše je volejla piletinu, ribu i vegetarijanska jela. Hrabrila je i svoje sinove, prinčeve Williama i Harryja da se zdravo hrane. Izbjegavala je 'teške' umake i kreme, ali bi si dozvolila desert, kruh i puding s maslacem. No, u malim količinama i ne svakodnevno.