Zašto povratak u školu ne bi mogao biti sportski elegantan i udoban?

Djeci se uz osjećaj komfora lakše nositi s izazovima i zadaćama

promo

Jesen polako kuca na vrata i bliži se trenutak povratka djece i mladih u školske klupe. Dani spavanja i izležavanja ujutro do mile volje, jurnjave i igre po parkovima, nogometa, košarke i drugih sportova, a ponajviše plivanja i brčkanja u moru, uskoro će zamijeniti ranije ustajanje, izvršavanje obaveza, sjedenje i učenje. Kako bismo djeci ublažili 'šok', stručnjaci psiholozi savjetuju da bismo im trebali čim više olakšati povratak u školu i učiniti im to iskustvo ugodnije. A što može više popraviti raspoloženje djeteta nego zadivljeni pogledi njegovih vršnjaka? Odjeća ne određuje karakter čovjeka, ali itekako utječe na to kako se on osjeća, a isto vrijedi i za djecu.

promo  Sport Vision, Champion paket za cure, 499kn

Sjediti osam sati u klupama i trčati školskim dvorištem za vrijeme odmora u trapericama i košulji nije udobno, i gnjavaža je zakapčati dugmad, ako se djecu pita. Njima je najvažnija nesputana sloboda pokreta i komfor, ali ne pod cijenu toga da ne izgledaju 'cool' i elegantno u očima kolega vršnjaka. Upravo zato bitno je svome djetetu odabrati odjeću koju gotovo neće osjetiti na sebi i u kojoj će ponosno i sa smiješkom odlaziti u školu, ali i na rekreaciju i sportove koje trenira u slobodno vrijeme. Upravo zato Sport Vision nezaobilazno je mjesto na kojem po povoljnim cijenama i posebnim akcijama možete pronaći veliki izbor elegantnih sportskih trenirki, majica, tenisica i školskih torbi renomiranih brendova koji će oduševiti djecu.

promo  Sport Vision, Champion paket za dečke, 499 kn

U asortimanu se ističu Champion paketi za cure i za dečke na akciji po cijeni od 499 kn, koji sadrže sve što vaše dijete treba na sebi za prvi dan školske jeseni - elegantne i udobne tenisice, 'cool' ruksak za školske knjige ili odlazak na sportske aktivnosti te gornji i donji dio trenirke u kojem ga neće 'žuljati' školska klupa, kao ni stolica u njegovoj sobi na kojoj uči i rješava zadaću. Neka se vaše dijete u Champion kompletu osjeća kao prvak u novoj školskoj godini!

 U Sport Visionu kupnjom dva ili više ruksaka ostvarujete 30% popusta, a isto vrijedi i za nesniženi i sniženi asortiman svih brandova, poput NIke, Adidas, Reebok...