Ovo će svaka dama poželjeti u svojoj poslovnoj torbi

Kad razmišljate o najboljim načinima nadogradnje računala, vjerojatno ne razmišljate mnogo o mišu. I ako mislite da su svi isti, varate se

promo

Možda niste znali, no miš je jedan od najčešće korištenih dijelova hardvera povezanih s vašim računalom pa ne biste olako trebali shvaćati zadatak njegove kupnje i nabave. Pametan odabir miša može vam pomoći da se poboljšate u radu i/ili igri, a može i spriječiti oštećenje zapešća i prstiju, piše Elle.

Najvažnije je odabrati miš koji odgovara vašim potrebama, a pritom biste trebali razmišljati o nekoliko važnih elemenata. Čak i ako niste ekspert za miševe, postoji način da već pri sljedećoj kupnji postanete osoba sa zavidnom vještinom prepoznavanja pravog proizvoda.

promo 

Pri kupnji ovoga cool minijaturnog proizvoda trebali bismo paziti na brzinu pomicanja, na kojim je površinama funkcionalan, kako reagira na udarce i transport, kakvog je oblika i kolika mu je izdržljivost baterije.

Sigurni smo da će modno osviještena dama, osim specifikacija i mogućnosti koje ima ovaj maleni gadget, dodatno obratiti pažnju i na vizualni, odnosno estetski element. I baš zato nam je čast najaviti novi Logitech® MX Anywhere 3 miš dostupan u blijedo sivoj, ružičastoj i grafitnoj boji. To znači samo jedno – sve će dame, neovisno o svom karakteru i modnom izričaju, pronaći pravi pametni dodatak koji je u skladu s njihovim imidžom.

promo 

Sjajno je to što će vam MagSpeed, magnetsko pomicanje pohranjeno u ovom proizvodu, omogućiti da bez napora pomičete i do 1000 redaka u sekundi i zaustavite se baš na mjestu gdje želite. MagSpeed kotač izrađen je od strojno obrađenog čelika, daje vrhunski taktilni osjećaj koji ujedno pruža dinamiku pokreta dok se prebacujete s jednog načina rada na drugi, odnosno s laganog scrollanja na hiper brzi načina rada omogućen samo jednim pokretom prsta.

promo 

Možete li se sjetiti koliko ste samo puta mehanički potezali miš po podlozi, a on je odbijao poslušnost pa biste tražili podlogu na koju ćete ga odložiti i biti učinkovitiji pri obavljanju svojih zadataka. Vašoj noćnoj mori došao je kraj jer MXAnywhere 3 ima visoko precizno praćenje na bilo kojoj površini te će vam omogućiti virtualni rad s bilo kojeg mjesta i bilo koje površine, uključujući staklo. To znači da ćete moći neometano raditi za bilo kojim stolom ili čak na kauču.

promo 

Dizajniran je tako da ga u brzini možete doslovce baciti u torbu bez bojazni da će se oštetiti. Njegov ergonomski dizajn i inkluzivni oblik odgovara svakom dlanu jer je udoban, a istodobno sprečava bol i umor ruke čak i nakon više sati korištenja i bez obzira na to gdje radite. Pojačan je silikonskim bočnim držačima kako bi bio mekan na dodir.

Zbog brzog punjenja koje omogućuje USB-C kabel ne morate se brinuti ni o tome hoće li vas iznevjeriti kada vam bude najviše trebao, a pouzdana bežična veza do 10 metara udaljenosti i besprijekorna svestranost na različitim uređajima pomoći će vam da se osjećate kao da ste u potpuno drugoj tehničkoj dimenziji.

promo 

Zbog profila i prilagodbe gumba specifičnog za aplikacije radit ćete brže jer prilagođavanje miša i optimiziranje svake akcije ubrzat će vaš proces rada. S unaprijed definiranom aplikacijom profila, možete brže raditi u sljedećim programima: Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro®, Final CutPro℠, Google Chrome ™, Safari®, Microsoft® Office s Edge, Excel, PowerPoint i Word.

Za kraj, nema dvojbe, riječ je o idealnom bežičnom kompaktnom mišu koji će obožavati napredni kreativci, programeri i analitičari, kao i svi koji teže savršenoj izvedbi, jednostavnom transportu i izdržljivosti, udobnosti i lakoći rada. Sve u svemu, svima onima koji žele kompaktan i savršen proizvod uz koji će iskusiti brzinu, preciznost i tišinu MagSpeed elektromagnetskog pomicanja, kao i savršeno praćenje na bilo kojoj površini. Želimo!!!