Možemo pogoditi tvoju osobnost prema mjestu na kojoj držiš svoju karticu?

Držiš je u grudnjaku? Čista energija.

Profimedia

MJESTO Birc na faksu

TVOJA ENERGIJA Suptilni sakupljač Tvoja stara peglica još je uvijek u roditeljskoj garaži. Nisi je vozila još od studentskih dana, ali nikad se ne bi odrekla prvog auta, karte za prvi koncert, uvojka s prvog šišanja, piše Cosmopolitan...

MJESTO Krevetić tvog psa

TVOJA ENERGIJA Prijateljska Fiksirana si da upamtiš nečije ime dvije minute nakon što se predstavio. Sama se počastiš večerom, ali ne prije nego si isplanirala sutrašnji brunch.

MJESTO Tvoj novčanik

TVOJA ENERGIJA Predivno bazična Najdraža ti je pjevačica Lizzo, a omiljena boja ti je milenijski roza. Ne shvaćaš zašto nitko na Tinder profil ne stavlja natalnu kartu.

MJESTO Prljavo rublje

TVOJA ENERGIJA Tankoćudni recidivist Tvoj se život odvija u ciklusima - u jednom trenutku pjevaš girl-power himne, a već u sljedećem cmoljiš u porukama bivšem dečku.

MJESTO Negdje u tvojoj torbici

TVOJA ENERGIJA Prilično neuredna Na prvi se pogled čini da imaš sve pod kontrolom, ali na mobitelu ti je 50 neodgovorenih poruka i ne sjećaš se kad si zadnji puta oprala kosu.

MJESTO Tvoj hladnjak

TVOJA ENERGIJA Gunđalo Još si bijesna na dečka zbog Snapchata s rasnom brinetom. (Za koju se pokazalo da mu je sestrična.)

MJESTO Tvoj grudnjak

TVOJA ENERGIJA Opsjednuta serijskim ubojicama Da, to je karakterna crta. Frendice te više ne zovu na izlaske jer znaju da na webu tražiš svježe objave crnih kronika. Koga briga?

MJESTO Nemate pojma gdje je

TVOJA ENERGIJA Prava dobrica Potrošila si masnu lovu na smrdljiva ulja za kožu. A znala si da je navlakuša TV prodaje. Jednostavno, ti ne znaš reći ne.

MJESTO Držač za čaše u autu

TVOJA ENERGIJA Nestrpljiva Dok gladna čekaš dostavu iz McDonaldsa, užurbano tipkaš "Kad će nove pjesme?!" ispod Rihanninih fotki na Instagramu. (Ok, to i nas zanima...)

MJESTO Maskica mobitela

TVOJA ENERGIJA Starija sestra Prva si koristila vibrator u srednjoj i naravno da si se osjetila pozvanom dijeliti savjete o seksu svima koje je zanimalo.istovremeno si davala instrukcije iz matke.