Kakav zabavan dan za Lanu Klingor Mihić i njezine djevojčice!

Cure su sjedile u kokpitu, gasile vatru šmrkovima, vozile tramvaj, pregledavale tati zube i mamu 'strpale' u zatvor. Da, sve je to moguće doživjeti na ovom jedinstvenom mjestu - u MiniPolisu koji je nedavno otvoren na zagrebačkoj Radničkoj cesti

Privatni album

“Znam da je slogan MiniPolisa ‘Mjesto gdje mali postaju veliki’, no ne mogu reći tko se više zabavljao, klinke ili Ante i ja. Proveli smo, doista, divno poslijepodne u ovom prekrasnom tematskom parku i jedva čekamo doći opet”, rekla je poduzetnica Lana KlingorMihić koja se, nakon nedavnog otvorenja MiniPolisa, centra zabave i edukacije na zagrebačkoj Radničkoj cesti, s obitelji odmah požurila vidjeti što sve nudi, piše portal roditelji.hr.

Privatni album 

MiniPolis je interaktivni edukativni tematski park namijenjen djeci od dvije do 12 godina, mjesto na kojem se uči kroz zabavu, ali i igraju uloge odraslih, baš ono o čemu svako dijete sanja. Igrom kroz više od četrdeset tematskih kućica djeca s veseljem preuzimaju uloge odraslih, razvijaju maštu i osjećaj za timski rad, stječu znanja i vještine iz svakodnevnog života te otkrivaju posebnosti za više od pedeset zanimanja – u pravom malom gradu s trgom i ulicama, koji se prostire na površini od 1000 metara četvornih.

“Stvarno se puno tvrtki uključilo u ovaj projekt, pa djeca iz prve ruke mogu vidjeti kako u malome izgleda novinarska redakcija, pošta, zubarska ordinacija, tržnica, trgovina…, no mojim je curama najdivnije bilo u automehaničarskoj radionici. Dobile su pravo odijelo za mehaničare i doista uživale", ispričala je Lana otkrivši kako se Mika posebno uživjela u posao veterinarke, dok je Marla ‘lupala štambilje’ u pošti, gasila vatru i pilotirala.

Privatni album 

Privatni album 

Naime, koliko je sve u ovom carstvu zabave zaista autentično, dokazuje i to da iz vatrogasnih cijevi teče prava voda. Djecu posebno oduševljava i originalni tramvaj, baš kao i zrakoplov, tako da su mnogi po prvi puta sjeli u pilotsku kabinu.

Privatni album 

Ipak, Laninim kćerima - priznaje uz smijeh - najdraže je bilo kad su u policijskoj postaji mamu 'strpali' u zatvor.

Koncept MiniPolisa osmišljen je uz suradnju dječjih psihologa i pedagoga postavljajući sigurnost djece uvijek na prvo mjesto. Kako je bilo na otvorenju ovog najzabavnijeg grada pogledajte OVDJE.