Tjedni horoskop od 4. do 10. studenoga 2020.

Nekog čeka nova ljubav, a netko treba manje raditi!

Story

Atraktivna pjevačica Lana Jurčević rođena je 7. studenoga 1984. u znaku Škorpiona. Strastvena je, pronicljiva i inteligentna, što potvrđuje i njezin Mjesec u Ovnu. Dobar aspekt između Mjeseca i Venere zaslužan je za popularnost i glazbeni talent, a u budućnosti donijet će joj i sreću u ljubavi.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Nepovoljan Merkurov utjecaj donosi komunikacijske probleme u učenju ili putovanjima pa nemojte površno pristupati poslu. Pazite gdje odlažete važne dokumente.

LJUBAV Neizvjestan odnos sa simpatijom dovodi vas do ruba strpljenja. Neki će odustati, a oni uporniji ipak će se nadati uspjehu. Bračni nesporazumi bit će prolazni.

ZDRAVLJE Previše radite!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Izbjegavajte brzopletost. Dopustite da vas vodi unutarnji osjećaj koji neće pogriješiti, osobito kada su posrijedi odnosi s javnošću, nadređenima i kolegama.

LJUBAV Shvatit ćete u čemu ste pogriješili i kako to ispraviti. Pružit ćete sebi i partneru novu priliku. Svađe neće biti učestale pa se sklad vraća u vaš odnos.

ZDRAVLJE Bolovi u nogama.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Poslovni potezi bit će dugoročni, a njihov će smisao tek poslije doći do izražaja. Zanimanja vezana uz trgovinu, modu ili odgoj i mlade obilježit će pozitivne promjene.

LJUBAV U danima ste kada je sve moguće. Na pomolu je nova ljubavna priča koja će početi pogledima, dodirom, a ubrzo i strastvenim zagrljajima.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Izloženost stresu potiče svadljivu stranu vaše prirode pa ćete lako gubiti strpljenje. Mogli biste promijeniti radno mjesto ili opis poslova na kojima radite.

LJUBAV Jedni će krenuti u samostalan život i promijeniti mjesto prebivališta, a drugi će uploviti u novu vezu. Svojim ćete odlukama i ljubavnim izborima začuditi okolinu.

ZDRAVLJE Bolovi u leđima.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Sve dolazi na svoje mjesto. Oni koji nisu imali sluha za vaše prijedloge, sada će pozorno pratiti sve što radite i govorite. Vrijeme je pokazalo da ste u mnogočemu bili u pravu.

LJUBAV Neće vam nedostajati ljubavnog žara pa će mnogi uživati uz partnera ili se naći u novom zagrljaju. Zauzeti će se teško othrvati nečijoj privlačnosti.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Očekuje vas poslovni uzlet, osobito ako je vaš rad povezan s medijima i putovanjima. Svojom pokretljivošću i entuzijazmom pozitivno ćete utjecati na kolege.

LJUBAV Pazite da zbog banalnih razloga ne dođe do udaljavanja između vas i partnera. Prijeđite preko riječi koje je druga strana izgovorila u ljutnji.

ZDRAVLJE Veliko poboljšanje.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Uspješni ste u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti te spretnost u nalaženju i korištenju informacija. Očekujete li promjenu posla, želja će vam se ostvariti.

LJUBAV Češće ćete izlaziti i uživati u druženjima. Raščistit ćete probleme iz prošlosti, što će pojednostaviti komunikaciju i ojačati povjerenje u vezama.

ZDRAVLJE Sklonost upalnim procesima.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Logika i koncentracija služit će vas besprijekorno. U pronalaženju načina da bolje zaradite vodit ćete se nepogrešivom intuicijom, ali čuvajte se tajnih neprijatelja.

LJUBAV Samcima će izlasci omogućiti susret s osobom koja će im obilježiti emotivnu budućnost. No neki među vama još su u mislima povezani s bivšim partnerom i zbog toga ne mogu krenuti dalje.

ZDRAVLJE Unatoč povremenim naletima umora, bit ćete u dobroj formi.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Tjedan je povoljan za razgovore koji će rasvijetliti vaš sadašnji ili budući status. Ulovite se ukoštac s problemima i pokažite jednoj osobi da vas ne može iskorištavati u nedogled.

LJUBAV S Venerom u znaku Vage jako ste šarmantni i privlačni pa neće biti čudno ako se izrode nove simpatije ili u napetim brakovima i vezama dođe do smirenja.

ZDRAVLJE Bez ­tegoba.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Pogrešne procjene i prijetvorne osobe skrenut će vas sa zacrtanog puta. Borit ćete se zadržati svoj položaj i utjecaj - pazite da se netko ne okoristiti vašim trudom.

LJUBAV Pred vama su uzbudljiviji dani. Mogli biste čuti povoljne vijesti ili uspostaviti željeni odnos sa simpatijom. Ne propuštajte priliku za izlazak, upoznavanje i druženje.

ZDRAVLJE Više se krećite.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Zbog vaše zavidne koncentracije i snalažljivosti bit ćete nezamjenjivi na radnome mjestu. Ako se bavite poslom povezanim s inozemstvom, diplomacijom ili pravom, napredovat ćete.

LJUBAV Mogli biste upoznati zanimljivu osobu koja će vas osvojiti inteligencijom. Nisu isključena nova poznanstva na putovanjima, fakultetu ili tulumima.

ZDRAVLJE Oporavljate se od tegoba.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Ostvarit ćete željene planove, a pokrenut će se i projekti za koje dosad niste imali odobrenje. Odlično ćete djelovati u timskom radu. Postat ćete izravniji i prodorniji.

LJUBAV Dani samoće su iza vas, a pred vama se otvaraju nove prilike. Neka će poznanstva nositi sudbinski pečat. Brakovi će biti u krizi - prilagodite se partneru!

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda nogu.