Želite se odijevati kao Kendall Jenner? Ovo su komadi koje morate imati

Kopirajte street style najpoznatijih trendseterica

Press

Kendall Jenner, Hailey Biber, sestre Hadid - osim što su trenutno jedna od najpoznatijih imena u svijetu modelinga za koje se bore najveće dizajnerske kuće, posljednjih su se godina profilirale i u predvodnice street stylea. Ulična moda prestigla je onu visoku, a brojne trendseterice vlastitu su karijeru započele upravo odjevnim kombinacijama koje su ponosno šetale ulicama svjetskih metropola. Urbana, odvažna i jedinstvena - ukratko bi se mogla opisati moda koju imamo prilike vidjeti na ulicama Pariza, Milana, New Yorka, ali i Zagreba.

Press 

Osim što je izašla iz okvira klasičnih odjevnih kombinacija, ulična moda uspješno spaja na prvu nespojive odjevne komade i tvori outfite koji svojom posebnošću privlače pažnju gdje god se pojavi. Perje i koža, šljokice i traper, karirano i 'metalizirano' - u street styleu je sve dopušteno. Moda koja kroji svoja pravila postala je omiljena ne samo u dnevnim već i u večernjim outfitima, a upravo zbog slobode koja joj je glavna misao vodilja, sve ćemo češće vidjeti svečane haljinice upotpunjene robusnim kožnim čizmama ili pak elegantne crne hlače u kombinaciji sa sportskim tenisicama i nezaobilaznim torbama sa zakovicama.

Press 

U hladnijim danima koji nam prethode, ljubiteljice ulične mode diljem svjetskih modnih metropola sve se češće može vidjeti i u predimenzioniranim pernatim jaknama, a boja koja se ovu jesen izdvaja od svih ostalih zasigurno je srebrna, koja u kombinaciji s crnim kožnim komadima, tvori futuristički look dostojan svake dame koja živi život po svojim pravilima.

Press 

Vođeni tom mišlju, nastali su i komadi iz nove Replay kolekcije za jesen-zimu 2020. koja je upravo stigla u Replay poslovnice i na Reverto web shop. Osim što potiče slobodu u kreiranju modnih outfita, okosnice ove kolekcije su i inovativnost i ekološka održivost. Raznovrsni materijali i visoko kvalitetan ekskluzivan dizajn zasigurno će se svidjeti ekološki osviještenim ljubiteljima Replay stila koji će, bez sumnje, ovim komadima privlačiti pažnju na ulicama grada.

Press Njene glavne okosnice su inovativnost i ekološka održivost. Raznovrsni materijali i visoko kvalitetan ekskluzivan dizajn zasigurno će se svidjeti ekološki osviještenim ljubiteljima Replay stila.

 Sadržaj nastao u suradnji s brendom Replay