Tjedni horoskop od 11. do 17. studenoga 2020.

Pred nama je zanimljiv tjedan!

Story

Glumica Julia Roberts je rođena 28. listopada 1967. i spada među one šarmantne Škorpione koji uživaju u svojoj privatnosti. Budući da ima čak pet planeta u Djevici, istaknuta je njezina racionalna i logična priroda, a krase je i velika radišnost te pedantnost. Vrlo je bistra, inteligentna i oštroumna.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Manjak koncentracije rezultirat će pogreškama, što će osobito doći do izražaja bavite li se dokumentima i papirologijom. Šefovi intenzivno promatraju vaš rad pa su moguće kritike.

LJUBAV Nepovoljna financijska situacija mogla bi se odraziti na vaš odnos s partnerom te na vaše osjećaje prema njemu, ali i njegove prema vama. Predbacivat ćete jedno drugome rastrošnost.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Intenzivirat ćete neke kontakte, redovitije pratiti razne tiskovine, javljati se na oglase i naći poslove za kojima tragate. Neki će dobiti premještaj na bolje radno mjesto.

LJUBAV Događanja na ljubavnom planu zahvatit će promjene. Burno ćete reagirati i preuveličati probleme te oscilirati između ljubavi i nezainteresiranosti.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo i glasnice.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Intuitivno ćete sagledati buduća zbiva­nja ili produbiti svoja saznanja. Uočavat ćete ono što je važno, odbacivati detalje i inteligentno prodirati u srž poslovnih problema.

LJUBAV Ljubav će vam biti iznimno važna. Bit ćete spremni na velika djela kako biste osvojili srce drage osobe ili se predstavili u drugom svjetlu. Pritom je najvažnije da ne pretjerujete.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Nemirni ste i tražite izazove. Bolje će se osjećati oni koji putuju, više se kreću ili čiji posao zahtijeva česte kontakte. Statični vas poslovi umaraju.

LJUBAV Privlačit će vas složeni odnosi pa ćete se naći u zamršenim situacijama ili mreži vlastitih proturječnih postupaka. Dajte partneru više slobode u odlučivanju.

ZDRAVLJE Imunitet vam je oslabljen.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Bit ćete u potrazi za novim izvorima informacija i u tijeku s aktualnim zbivanjima. Kolege će od vas tražiti savjet ili mišljenje, cijenit će ono što govorite ili radite.

LJUBAV Romantični su vam izgledi izvrsni, ali osluhnite što vam druga osoba poručuje i prilagodite svoje postupke njezinim potrebama. U brakovima će biti sitnih svađa zbog karakternih razlika.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO S lakoćom ćete ostvariti dobre rezultate, polučiti uspjeh, spekulirati u raznim područjima, naići na pozitivan odjek ili ispu­njenje nekih planova.

LJUBAV Ako niste u ljubavnoj vezi, pred vama je nešto novo. Oduševit će vas jedna osoba i sklad koji će lagano tinjati među vama. Bračni odnosi sve su bolji i kvalitetniji.

ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO U produktivnom ste razdoblju, iskazujete spretnost i brzinu. Budite strpljivi ako se neke situacije ne razvijaju željenom brzinom. Zasad se sve odvija dobro.

LJUBAV Posesivni ste prema partneru jer se bojite da ćete ga izgubiti. Budući da se to neće dogoditi, možete se opustiti. Ako ste u braku, dobro ćete se slagati s voljenim.

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Na poslovnom se planu zahuktava sve što ste vrijedno radili i pripremali. Bit ćete skloni zajedničkom radu, naći ćete zajednički jezik sa suradnicima i svježim idejama zaraditi pozitivne bodove nadređenih.

LJUBAV Dani su povoljni za obnavljanje starih veza, učvršćivanje postojećih ili ulazak u nove. Oni u vezama razmišljat će o započinjanja zajedničkog života.

ZDRAVLJE Više ćete se brinuti o izgledu i zdravlju, a rezultati će biti sjajni.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Izvjesno je da ćete trebati više mira i privatnosti, a poslove radije obavljati kod kuće ili nakon odlaska većine kolega. No naći ćete se u žiži zbivanja i svi će nešto trebati od vas.

LJUBAV Ljubavni život bit će podložan promjenama te će ovisiti o vama i vašem raspoloženju. Trenuci nježnosti izmjenjivat će se s nerazumijevanjem. Pronađite pravu mjeru.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Činit će se da vam nedostaje vremena za ostvarenje vlastitih potencijala. Gušit će vas zahtjevi šefova i kolega, koji će počesto biti nepravedni prema vama.

LJUBAV Ljubavni izazovi zavrtjet će vam glavom, a druge obaveze pomoći da održite ravnotežu. Pred slobodnima je nova ljubav pa vodite računa o tome da je na vrijeme zamijetite.

ZDRAVLJE Potreban vam je odmor.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Više poduzetničkog duha i borbenosti koristit će vam u poslovnim situacijama. Trebat ćete glasno izreći svoj stav, izložiti ideju ili argumentacijom izići iz sjene drugih.

LJUBAV Naklonjena Venera naoružat će vas šarmom i privlačnošću pa ćete osvajati i kada vam to neće biti namjera. U većem društvu mogli biste upoznati novu simpatiju.

ZDRAVLJE Jači psihički umor.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Teret posla koji će pasti na vaša leđa može se nepovoljno odraziti na zdravlje. Vodite više računa o sebi i pružite organizmu dovoljno sna te aktivnog odmora.

LJUBAV Uložite više truda u odnos s partnerom koji neće uvijek biti spreman zažmiriti na vaše propuste. Kada krenu njegove kritike na vaš račun, bit ćete zatečeni i razočarani.

ZDRAVLJE Moguća je izraženija nesanica.