Preuzmite kontrolu nad njegovim tijelom, i mislima!

Gledajte kako postaje sve uzbuđeniji

Cosmopolitan.hr

Svucite ga polagano

Zvuk otkopčavanja gumba na njegovim trapericama može biti najseksi zvuk na svijetu, ako to radite polagano tako da možete uživati u svakoj sekundi, piše cosmopolitan.hr. Sporim otkopčavanjem njegovih traperica dajete mu do znanja da je prepušten vama na milost i nemilost. Uzmite si vremena koliko vam trebate i gledajte kako postaje sve uzbuđeniji.

Svucite ga brzo

Strgnite hlače s njega ili ih ostavite oko njegovih gležnjeva dok ga oralno zadovoljavate. Strgnite mu i majicu. Ili, još bolje, naredite mu „Skini tu majicu!“ dok mu skidate hlače. Tako ćete mu dati do znanja da ste vi sad glavni. U sekundi ćete ga napaliti.

Udarite ga po stražnjici

Tko kaže da samo vaša guza treba malo spankinga. Dajte mu do znanja da ste raspoloženi za seks tako što ćete ga brzo udariti po stražnjici. Time ćete mu dati do znanja da je bolje da vas odmah uzme i zadovolji.

Budite goli

Ovo je najsuptilniji od svih načina preuzimanja kontrole. Bez riječi ili akcije dajete mu do znanja da je vrijeme za uživanje u vašem tijelu. Pojavite se goli u sobi nakon tuširanja ili, još bolje, pojavite mu se na vratima odjeveni samo u baloner. Totalno filmski!

Svežite ga

Ovo je mnogo jednostavnije nego što mislite. Ako tražite samo malo zabave (a ne da ga svežete tako da se ne može pomaknuti!), možete iskoristiti maramu, kravatu ili čak grudnjak. Poanta je u tome da mu naredite što da uradi s rukama – da ih stavi iza leđa ili iznad glave – i tada ga lagano svežete te polako krenete zadovoljavati.

Dirajte se pred njim

Muškarci obožavaju kad se žene krenu samozadovoljavati pred njima – prsti, vibrator, dildo, što god. Ne samo da je to erotičan prizor za njegove oči, nego je i podsvjesno snažna poruka. Time mu poručujete: 'Ovdje sam zbog svog zadovoljstva, ali pozvan si da mi se pridružiš.'