OTKRILA SVOJ RECEPT Zimski koktel kojeg obožava Meghan Markle

Sada ga možete isprobati i vi

Profimedia

Uskoro će biti točno godinu dana otkako su britanski princ, 36-godišnji Harry i njegova tri godine starija supruga Mehgan Markle šokirali svijet svojom odlukom da napuste kraljevsku obitelj i svoju sreću sa sinčićem Archijem potraže na drugom kontinentu, a sve jer su se željeli maknuti od stresa i posvetiti obiteljskom životu. Bit će ovo tako prvi blagdani koje će ova tročlana obitelj provesti u novom domu u Kaliforniji, a za razliku od običaja na dvoru, ulogu glavnog chefa, piše Daily Mail, ovog Božića preuzet će upravo Meghan. Međutim, kuhanje joj nije strano s obzirom na to da je svojedobno, prije udaje za princa, vodila blog Tig, na kojem je često dijelila i recepte. Jedan od njih, a koji bi se i ove godine mogao naći na njihovom meniju, je i onaj za ukusni zimski koktel na bazi bademovog mlijeka, kojeg je Meghan prije pet godina podijelila na svome blogu. 

Profimedia 

Rekla je tada kako su blagdanska okupljanja s prijateljima i daleko od obitelji prava prilika za isprobavanje nekih novih stvari, ali i za bijeg od tradicije. Sve što vam treba za pripremu ovog ukusnog i jednostavnog koktela su bademovo mlijeko, cimet u prahu, đumbir, limun, kajenski papar, kardamom, datulje i viski. 

Pinterest 

Meghan je savjetovala miješanje svih sastojaka osim alkohola u snažnom blenderu, a zatim ulijevanje smjese u manji lonac. 'Zagrijte na niskoj temperaturu dok se ne zagrije, a zatim u lonac dodajte od 150 do 200 mililitara alkohola, ovisno o ukusu vaših prijatelja. Svako piće ulijte u čašu i ukrasite štapićem cimeta', rekla je.

'Ako više volite hladno, izostavite grijanje i promućajte te ga u miješalici za koktele te poslužite u čašama za šampanjac, a na rub čaše stavite cimet ili šećer', savjetovala je Meghan. 

Profimedia