Iskoristite travanj! Imamo odličnu ideju za uzbudljivu proljetnu avanturu

Dugoočekivano proljeće napokon je stiglo. S njime nam dolaze i topliji dani, više sunca i mogućnosti za boravak u prirodi. Kako maksimalno iskoristiti travanj?

promo

Avantura na Velebitu

Jeste li ikad potajno maštali o tome da sjednete u „terenac“ i u stilu iskusnog istraživača krenete u istraživanje hrvatskih planina, ali nikad niste bili u prilici ostvariti ovaj san? E pa, imamo odličnu ideju – uputite se na jeep safari na mitsku planinu Velebit iz Starigrad-Paklenice, mjesta u blizini Zadra.

promo 

Nezaboravnu avanturu započet ćete u kampu Paklenica, u čijim ćete komfornim mobilnim kućicama biti smješteni. S iskusnim vodičima sjest ćete u Land Rover i krenuti u višesatno razgledavanje Parka prirode Velebit, najvećeg zaštićenog prirodnog područja u Hrvatskoj.

promo 

Popet ćete se do 1000 metara nadmorske visine, do Tulovih greda, atraktivnog vrha neobičnog oblika. Obići ćete fantastične vidikovce. Istražit ćete lokacije snimanja legendarnih filmova o Winnetouu. Ukusan ručak vas čeka u obiteljskom seoskom domaćinstvu Knežević, gdje ćete uživati u autohtonoj hrani ovog kraja. Cijena Paklenica Adventure paketa je 49 EUR po osobi – više informacija OVDJE.

promo 

Opuštanje u prirodi

Za one koji više vole lagane šetnje prirodom i uživanje uz kavu na terasi usred prirode, preporučujemo Nature Break Paklenica. Uz smještaj u mobilnim kućicama kampa Paklenica dobit ćete besplatne karte za Nacionalni park Paklenica, koji je udaljen samo 2 km od kampa.

promo 

Istražite kanjon Velike Paklenice, u kojem se nalazi i atraktivni centar za posjetitelje izgrađen u nekadašnjem vojnom bunkeru; ili prošećite jednom od mnogobrojnih poučnih staza kroz prirodu i zaboravite na stres. Cijena po osobi je od 36 EUR - više informacija doznajte OVDJE.

promo 

 Uživajte ovog proljeća u opuštenom ili avanturističkom odmoru u Starigrad-Paklenici!