ZASITILA SE ŽIVOTA U 200 KVADRATA LUKSUZA Bella prodaje stan u New Yorku

Top-model, 24-godišnja Bella Hadid, kupila je 2019. godine za nešto više od šest milijuna dolara impresivan penthouse u samome srcu New Yorka, na čijoj se natkrivenoj, grijanoj terasi često druži sa slavnim prijateljicama

Instagram

Ako vas zanima koliko supermodeli doista zarađuju, dovoljno je pogledati penthouse Belle Hadidu središtu New Yorka. Luksuzni stan u četvrti Soho na Manhattanu kupila je potkraj 2019. godine za 6,1 milijun dolara, a sada ga namjerava prodati za 6,5 milijuna. U apartmanu koji se prostire na 200 četvornih metara u šesterokatnici sagrađenoj 70-ih godina 19. stoljeća i obnovljenoj 2016. nalaze se dvije spavaće sobe i dvije kupaonice te natkrivena terasa koja se prostire na čak 72 kvadrata. Interijer krase stropovi od crvene opeke i drva, a dominiraju otkrivene instalacije i tamni, metalni stupovi.

Profimedia 200 kvadrata čistog luksuza

Unatoč činjenici da je uređen u industrijskom stilu, stan odiše luksuzom skrivenim u detaljima kao što su ugradbeni ormari izrađeni po mjeri uvezeni iz Italije, vinska soba u kojoj se temperatura može zasebno kontrolirati i u nju se može pohraniti tisuću boca te skupocjeni kuhinjski uređaji i audiovizualni sustav brenda Bang & Olufsen koji je instaliran po cijelom stanu i na terasi.

Story 

Središnja prostorija otvorenog je tipa i u njoj su sjedinjene kuhinja, dnevna soba i blagovaonica koje također krasi ekskluzivni namještaj izrađen po mjeri, kao i ugradbene police, mramorne radne ploče te moderna rasvjetna tijela. Terasa je obložena drvenim oblogama na koje su ugrađene svjetiljke, a sa svih su strana postavljene grijalice koje omogućuju uživanje i druženje na golemoj vrtnoj garnituri i za hladnijih dana.