MOŽETE JE SAMO SANJATI Zavirite u luksuznu vilu Oprah Winfrey

Legendarna voditeljica inače je susjeda princa Harryja i Meghan Markle

Story

Imala je teško djetinjstvo, no legendarna 76-ogodišnja voditeljica Oprah Winfrey jednom je prilikom rekla kako teška sjećanja želi potisnuti. Niti jedna nedaća nije ju spriječila da se posveti karijeri. Danas ima bogatstvo vrijedno milijarde dolara.

youtube/screenshot 

Iako su njezini počeci bili skromni, Oprah danas zna kako gledatelje 'prikovati' za male ekrane. Dodatnu ju njezinu blistavu karijeru uzdigo ekskluzivni intervu s princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle. A upravo je Winfrey njihova susjeda u Montecitu, naselju u Kaliforniji, gdje par sada živi. Voditeljica ima vilu o kojoj mnogi mogu samo sanjati.

youtube/screenshot 

Oprah je vilu kupila 2001. godine za 50 milijuna dolara. Dva desetljeća nakon vrijednost njezina doma procjenjuje se na impresivnih 100 milijuna dolara.

Voditeljica u svojoj vili ima hrpu spavaćih soba, bazena, vinski podrum, kino... Oprah ima i otvorenu sjenicu sagrađenu isključivo gdje ona u miru može čitati novine uz jutarnji čaj. A njezia je kuća okružena negovanim vrtom u kojem uspijevaju različite vrste cvijeća, ukrasnih grmova i zelenila.

youtube/screenshot 

'Nisam imala vrt kad sam bila mala, samo jedan grm hortenzije ispred bakinog trijem', rekla je Oprah jednom prilikom.Sad je to nadoknadila, a u spomen na baku posadila je stotine bijelih hortenzija.

A njezina dnevna soba dobila je police za stotine knjiga. Kada je prije desetak godina uređivala kuću, Oprah je objasnila kako više ne želi živjeti u raskoši, a posebno ne želi imati raskošnu blagovaonicu.

youtube/screenshot 

Ogroman Oprahin hodnik napravljen je od sjajnog drvenog poda i ima velike prozore koji gledaju na kalifornijski krajolik. Ali kad treba obaviti posao, Oprah se uputi u luksuzni ured i često je zavaljena u dizajnersku kožnu stolicu.