POJEDNOSTAVITE SI ŽIVOT Izaberite pametno i imat ćete više vremena za sebe

Pojednostavite život! Neka to odsad bude vaša nova 'mantra'!

Shutterstock

Slobodno vrijeme svakome je od nas neprocjenjivo jer suvremeni tempo života, posao i obaveze, ne ostavljaju nam mnogo opcija za odmor i bezbrižno uživanje u opuštajućim aktivnostima. Slobodno vrijeme je nužnost, smisao i sastavni dio života, a da bi ga imali što više važno je dobro organizirati vrijeme, odrediti prioritete i pronaći načine kako se rasteretiti. Neki gadgeti uvelike će vam pomoći u tome.

Robotski usisavač iRobot Roomba

Svako kućanstvo bit će oduševljeno ovim gadgetom koji nježno i pouzdano usisava umjesto vas. Nova serija robotskih usisavača, serija i3 prilagođava se vašim životnim navikama i sluša vaš glas i tako vam omogućuje da sve svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama, u društvu obitelji. Usisava tvrdoglavu nečistoću i prljavštinu s premium trostupanjskim sustavom čišćenja. Roomba i3 navigira i mapira vaš dom pomoću najsuvremenijih senzora za usisavanje tvrdih podova i tepiha.Tehnologija reaktivnog senzora govori robotu gdje može, a gdje ne može doći, što znači manje zapinjanja. Sa senzorima Dirt Detect može usmjeriti čišćenje tamo gdje je najpotrebnije, poput najprljavijih dijelova vašeg doma.

Pegla za kosu REMINGTON S9100 PROLuxe

Svaka žena želi savršenu frizuru koju će stilizirati ne trošeći previše vremena; želi frizuru koja će biti postojana, kao iz frizerskog salona. Remington pegla idealna je za sve te želje! Inteligentna OPTIHeat tehnologija pruža toplinu gdje je potrebna. Različite postavke temperature rada do 230°C. Omogućava pet puta ravniju kosu u samo jednom potezu.

Aparat za kavu RUSSELL HOBBS

S ponosom unesite Black Inspire aparat za kavu u vašu kuhinju i uživajte spajajući savršenu kavu u trenucima odmora. S vrhunskim teksturiranim visokim sjajem, pronađite baristu u sebi i neka vam svi prijatelji zavide. Pustite da aroma svježe kuhane kave preplavi vašu kuhinju svakog jutra, i unatoč jutarnjoj žurbi, provedite nekoliko minuta uživajući u kavi koja vas ispunjava. Ovo je vrhunski teksturirani aparat za kavu u visokom sjaju s kromiranim detaljima, ima stakleni vrč kapaciteta 1,25 l, ‘Whirl Tech’ tehnologiju vrtloga za kavu izvrsnog okusa, digitalno upravljanje i LCD zaslon i tajmer za programiranje od 24 h.

Planinarski ruksak Thule

Ima li što ljepše nego uživati u čistom zraku otkrivajući savršenstvo prirode. Hodanje i uspinjanje planinama jača i tijelo i duh, a za bezbrižno uživanje u toj aktivnosti kvalitetan ruksak je neophodan. Odabirete ovaj univerzalni koji se pakira s gornje strane, s brzim pristupom opremi. Praktičan pristup opremi tijekom kretanja zahvaljujući bočnom patent-zatvaraču glavnog pretinca i prednjem džepu s utorom. Udobno nošenje zahvaljujući prozračnim ramenim trakama, pojasu oko kukova i stražnjoj ploči. Imajte uvijek dostupnu tekućinu u navlaci za spremnik, s cjevčicom koja prolazi odgovarajućim otvorom, i u dva bočna džepa za bočice kojima se lagano pristupa (spremnik za tekućinu prodaje se posebno). Lagano osigurajte štapove za planinarenje ili cepin na omči za pričvršćivanje, a male predmete pohranite u poklopcu s patent-zatvaračem i pojasu oko kukova. Vežite opremu na vanjsku stranu ruksaka s pomoću bočnih steznih traka i sustava omči za pričvršćivanje karabinera.

*Sadržaj nastao u suradnji s Linksom.