Edin objavio motivirajući status: Stotina ljudi javila se u komentarima

Trener iz popularnog showa pitao pratitelje koje su njihove izlike da ne vježbaju

Instagram

Trener Edin Mehmedović iz popularnog showa 'Život na vagi' objavio je motivirajući status na koji se 'zakačila' stotina njegovih pratitelja, komentirajući koje su njihove izlike za preskakanje treninga.

'Znaš kaj? I meni se neda… Imam milijun i jedan razlog da preskočim trening danas! Evo majke mi, hoćeš od vremena i tlaka zraka, pa do kćeri koja je slomila nogu i ne može se još samostalno kretati. A između te dvije krajnosti imam još hrpu razloga. Ali znaš što? Moram… Moram! Zbog sebe, svojih kćeri i svoje budućnosti. Zapravo... nemam izbora! Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu... Ajmo se skupa narugati ovom danu, da čujem najgore izlike za preskakanje treninga?', napisao je Mehmedović u objavi na Instagramu.

Odmah su se počeli javljati njegovi fanovi u komentarima. 'Nemam kondicije', napisala je jedna pratiteljica, na što joj je Edo odgovorio 'nećeš ni imati ako tako nastaviš'. 'Dobijem slom živaca kad mi netko kaže 'ladydays', a alergiju kad mi netko kaže 'nemam vremena'. Organiziraj se', poručila je svima druga pratiteljica. 'Neda mi se tuširati nakon treninga', kaže još jedna ženska komentatorica, a Mehmedović joj je na to samo 'zapljeskao'. 'Neda mi se danas, sutra ću, i tako prođe 10 godina', 'Južina mi je udarila u glavu. Sveta Dalmacija', 'Prejela sam se, povratit ću', 'U ponedjeljak ću, bolje je krenuti od početka tjedna', nastavili su drugi.