SAMO ZA ELITU Pogledajte kakav stan je kupio Leo Messi

Ovaj predivni stan koji se proteže duž cijelog kata sastoji se od četiri spavaće sobe, a svaka soba ima svoju kupaonicu

Profimedia

Nekome je život majka, a nekome maćeha. Dobar primjer za to je i jedan od najpopularnijih nogometaša svih vremena, Lionel Messi koji se, prema pisanju stranih medija, počastio još jednom luksuznom nekretninom u Miamiju. Naravno, cijena je paprena, točnije zvijezda Barcelone za ovaj stan iskeširala je 45 milijuna kuna. 

Profimedia 

Iako je navikao na luksuzni život, Lea je na prvu osvojila prostrana terasa s predivnim pogledom na ocean. Ovaj predivni stan koji se proteže duž cijelog kata sastoji se od četiri spavaće sobe, a svaka soba ima svoju kupaonicu. 

Profimedia 

U stanu se nalazi i veliki dnevni boravak s nevjerojatnim pogledom, soba za opuštanje, najmodernija kuhinja, ali i velika prostorija za hlađenje vina u koju stane čak 1000 boca. No, to nije sve. Vlasnici stanova imaju priliku uživati u spa i fitness centru, zgrada ima čak šest bazena, igraonicu za djecu te izravan pristup pješačkoj plaži kakvu možemo vidjeti u filmovima. Još uvijek nije poznato kada će Leo, njegova supruga i djeca useliti u ovu luksuznu nekretninu, ali vjerujemo kako će itekako uživati u svom novom domu.

Inače, iako su sudbonosno 'da' izgovorili tek 2017. godine, Leo i njegova supruga imaju troje djece, a poznaje se jod od ranog djetinjstva. Naime, Messi je svoju buduću suprugu upoznao sa svega pet godina, a sve do 2008. godine, svoju su vezu držali dalje od očiju javnosti. Atraktivna manekenka i igrač Barcelone, danas glase za jedan od najskladnijih parova u svijetu poznatih i slavnih.