BLIŽI SE LJETO I VRIJEME JE ZA TRENING Oblikujte tijelo uz Danijelu Pupovac

Brzo i efikasno

Instagram

Ljeto se bliži i izlika više nema! Vrijeme je za trening. Je li se moguće brzo riješiti tvrdokornog sala? Uz pravilan trening, itekako! Zato vam u sklopu proširenja lifestyle sadržaja na portalu Story.hr, donosimo novi oblik vježbanja koji su za vas osmislili poznati treneri, a koji su ujedno i naši suradnici.  I danas je na rasporedu efikasni trening Danijele Pupovac koji ne zahtjeva nikakvu dodatnu opremu, a može se izvesti bilo gdje. Tih će 20-ak minuta proletjeti u trenu, a tijelo će vam biti zahvalno. 

TRENING POGLEDAJTE OVDJE 

Danijela Pupovac 

Fat Killer online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na zdrav način. Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu, a idealan za sve s nedostatkom slobodnog vremena. Za ove treninge ne trebate nikakvu opremu, sve vježbe se rade s težinom tijela. Budući da trenirate od doma i bez nadzora treninzi traju samo po 20- 25 minuta, vjerujemo da se toliko može svatko natjerati.

Ukoliko ovi treninzi nisu na Vašoj razini, trebate drugačiji tip treninga, možete ih provjeriti na webu www.fitanansi.com ili Instagramu @fit.anansi