'PROPALA INVESTICIJA' Prošetajte Ronaldovim luksuznim apartmanom

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta tako u svojoj imovinskoj kartici ima nekoliko luksuznih nekretnina, no nije svaka pokazala kao najsjajnija investicija

Profimedia

Portugalski nogometaš Christiano Ronaldo prije nekoliko godina je iz Real Madrida, za koji je igrao dugi niz godina, prešao u talijanski Juventus o kojem je oduvijek sanjao. Ne čudi zato činjenica što je zbog svoje dugovječnosti i svojih gotovo nadljudskih sposobnosti na terenu, uspio zaraditi basnoslovne iznose novca, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na vrtoglavih 460 milijuna eura.

POGLEDAJTE GALERIJU: 

Profimedia ronaldo house

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta tako u svojoj imovinskoj kartici ima nekoliko luksuznih nekretnina, no nije svaka pokazala kao najsjajnija investicija. Nije nepoznato kako je Ronaldo uvijek volio živjeti na ekskluzivnim lokacijama, a ovo je, kako pišu strani mediji, jedna od najluksuznijih. Iako ne živi u New Yorku, Ronaldo je 2015. kupio luksuzni apartman u Trump Toweru za kojeg je iskeširao 18.5 milijuna dolara. Prostrani apartman opremljen je najluksuznijim namještajem, a posjeduje čak i modernu teretanu sa savršenim pogledom na centar New Yorka.

No, izgleda kako mu nekretnina u New Yorku više nije potrebna pa se proslavljeni nogometaš odlučio na prodaju iste. Ono što će svakako privući buduće kupce je i cijena s obzirom na to da se apartman prodaje po duplo jeftinijoj cijeni. Kako prenose strani mediji, Ronaldo za luksuzni stan u centru New Yorka traži samo 7.75 milijuna dolara. Ma prava sitnica!