U NJOJ JE U GATSBY STILU IMAO RAZUZDANE PARTIJE, A SADA JE PRODAJE: Leo prodaje vilu punu tajni

Proslavljeni glumac, oskarovac i muškarac raskošnog ljubavničkog apetita Leonardo DiCaprio odlučio je prodati vilu na obali Tihog oceana koja skriva brojne tajne, naročito one koje se tiču njegova turbulentnoga ljubavnog života

Profimedia

Nakon velikog uspjeha filma ‘Titanic’ koji ga je proslavio, glumac LeonardoDi­Caprio zarađeni novac odlučio je uložiti u luksuznu kuću na plaži Carbon u Malibuu. Godine 1998. Oskarovac ju je platio 1,6 milijuna dolara, a sada je prodaje za čak 10 milijuna.

Kako se vila nalazi u pojasu koji se naziva ‘plažom milijardera’ (vlasnici nekretnina u susjedstvu su Larry Ellison, predsjednik Uprave tvrtke Oracle, i tajkun David Geffen), a cijene kuća ondje iznose oko 15 milijuna dolara, Leonardo bi mogao itekako zaraditi. Riječ je o vili sagrađenoj 1950., površine 164 četvorna metra koja ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice, a popularni Leo u njoj je znao organizirati razuzdane partyje te tijekom 23 godine, koliko je u njegovu vlasništvu, dovodio brojne djevojke.

Profimedia  JEDNOSTAVNO,A EFEKTNO - Premda u ovoj kući nije boravio tijekom cijele godine, zbog čega je i uređena nešto pročišćenije, ima sve što mu je bilo potrebno za održavanje imidža frajera i neženje

Profimedia 

Unutrašnjost je vrlo jednostavno uređena, a vanjski prostor jednako je impresivan kao i unutarnji. U dnevnom dijelu nalazi se kamin, a blagovaonica se otvara prema velikoj terasi pa ima dovoljno prostora za blagovanje i odmaranje. Terase su opremljene udobnim ležaljkama i jacuzzijem, a ocean je od kuće udaljen samo nekoliko koraka.

Na gornjoj etaži nalazi se i medijska soba. Uz nekretninu dolazi i garaža za dva automobila. Iako se odlučio na prodaju, najpoznatiji svjetski neženja nije napustio područje - uložio je 13,75 milijuna dolara u drugu nekretninu, također uz ocean.

Profimedia  VILA S POGLEDOM - Vila u Malibuu ima jedan od ljepših pogleda na prostranstvo oceana, a upravo je na terasi s koje puca pogled održavao brojne zvjezdane zabave

Osim spomenutih nekretnina, DiCaprio posjeduje i dva luksuzna doma u Los Felizu, kuću u Palm Beac­hu, nekoliko luksuznih stanova u New Yorku, kao i privatni otok na Belizeu.

No njegov primarni dom je imanje s tri kuće u predgrađu Los Angelesa, Bird Streets, s kojeg se pruža nevjerojatan pogled na cijeli grad sve do Tihog oceana.